Városlista
2020. szeptember 23, szerda - Tekla

Hírek

2012. Május 05. 14:13, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Így néz ki a brutálisan megvert magyar sztár

Így néz ki a brutálisan megvert magyar sztár

VV Veronika láthatóan túl van azon, hogy Cristofel bántalmazta. A Csak csajokban azt is megmutatta, milyen állapotban van jelenleg.

Talán még sosem nézett ki ennyire jól VV Veronika, akin semmiféle bántalmazás nyomai nem láthatók. Kisimult, szép barna, és a frizurája is trendi. Pedig csupán két hete történt, hogy exe brutálisan bántalmazta - igaz, ezt a férfi már tagadja. A Csak csajokban Veronika úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna, szóba sem hozta a verést.

Ismét elmondta, hogy két hete új barátja van, aki egyáltalán nem hasonlít Cristofelre. A fiatalember állítólag a tenyerén hordozza. Ennek ellenére csak lassú léptekkel halad a kapcsolat, mert Veronika most már óvatos.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 22. 18:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Kefír - VIDEÓ

A rendhagyó Andonik Jakos Sport magazin sorozat a vendége Kefír (V-Tech) volt, aki elárulta, hogy melyik az az egy sport, amit nem szeret, és mik azok, amikben gyermekkorában jeleskedett. Tartsatok velünk!

2020. Szeptember 22. 08:40, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! Pulykamáj puliszkával és zöldségekkel - VIDEÓ

Robi megmutatja nekünk, hogy a májat milyen körettel érdemes elkészíteni, hogy az ízletes legyen. Tudtad, hogy Robinak szakácskönyve is megjelent, amiben a kedvenc receptjeit osztotta meg rajongóival?

2020. Szeptember 21. 08:00, hétfő | Bulvár

Csütörtökön kerül a mozikba Horvát Lili hipnotikus szerelmesfilmje

Horvát Lili új, hipnotikus filmjében egy szerelmes nő fantáziavilága keveredik a valósággal; a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre szeptember 24-én kerül országszerte a mozikba.

2020. Szeptember 20. 07:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége MC Hawer - VIDEÓ

Milyen viszonyban van MC Hawer a sportokkal? A videóból kiderül!