Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Augusztus 16. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Gyermeket vár a szép színésznő

Gyermeket vár a szép színésznő

Boldog évfordulót és gratulálunk a babához is! Ugyanis ez a két örömteli esemény szinte egyszerre érte a bájos énekes-színésznőt.

Hilary Duff (23) és férje, Mike Comrie (30), akik első házassági évfordulójukat ezen a hétvégén ünnepelték, szülői örömök elé néznek, mint azt a leendő anyuka hivatalos weboldalán közzétette. Duff írt az esküvőjéről is, amire 2010. augusztus 14-én került sor, majd következhetett a nagy bejelentés: "Meg akarunk osztani további izgalmas híreket... Hamarosan hárman leszünk. Rettenetesen boldogok vagyunk, és készek arra, hogy új fejezet kezdődjön az életünkben" - írta.

Már egyszer az év elején felreppent a hír, hogy várandós a sztár, de akkor még cáfolt: "Ez csak pletyka srácok - twittelte januárban -, nem igaz. De köszönöm a jókívánságokat! LOL." Már csak arra lennénk kíváncsiak, ha annak idején a lánykérést ilyen "bensőségesen" köszönte meg, a gyermekáldásért hogyan fejezte ki háláját?

Címkék: színésznő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára