Városlista
2023. december 7, csütörtök - Ambrus

Hírek

2021. Augusztus 03. 15:49, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Hagyomány teremtő rendezvény Hajdúdorogon!

Hagyomány teremtő rendezvény Hajdúdorogon!

2021.07.24-én Hajdúdorogon egy nagyon szép környezetben került elsőként megrendezésre az Amatőr Strandfoci Bajnokság.

A helyszín a városi strandfürdő volt, mely közel 7 hektáros területen tanmedencével, gyermek- és gyógymedencével várja az ide látogatókat. A bajnokságon a 8 nevezett csapat mellett a Prémium Média Válogatott is képviseltette magát Földesi János volt honvéd játékos, válogatott labdarugó, a Média válogatott vezetője Haagen Imre színész, - énekes, Katus Attila világ és- európa bajnok sportoló, életmód tanácsadó, aerobik szakedző, Kerekes Zsombor válogatott labdarugó, Nagy Zsolt a debreceni Labdarugó Akadémia edzője, és végül, de nem utolsósorban Palcsó Tamás énekes személyében.

A mérkőzéseket közös bemelegítés előzte meg Katus Attila hatszoros Vb sportaerobik edzővel, aki Best Body aerobik óráját követően a strand homokkal feltöltött pályáján folytatta a játékot, ahol kezdetét vette a bajnokság, melyet egy rövid szünet erejéig megszakította színpadi produkciójával Haagen Imre színész énekes, aki egy dallal köszöntötte a jelenlévőket és a város polgármesterét Horváth Zoltánt, aki a napokban ünnepelte születésnapját.

Ezt követően már indult is az izgalmas összecsapás a helyi játékosok és a kihívó Prémium média válogatott csapata között, utóbbi csapatot erősítette többek között a város polgármestere, aki egy sikeres gólpasszal járult hozzá a 3:1 es média győzelemhez. Polgármester úr nem titkolta, hogy hagyományt szeretnének teremteni a strandfoci bajnoksággal, családi nappal, ahol bár a foci állt a középpontban, de igyekeztek különböző színes programokkal emlékezetesebbé tenni a jelenlevőknek a rendezvényt itt a hajdúdorogi strandfürdő területén, mely a tervek szerint hamarosan megújul.

A szervező Szabó-Rékasi Mónika települési képviselő pár mondatban mesélt arról, hogy egy álom valósult meg ezzel a családi nappal, mely a városról, a közösségi együttlétről, a sport szeretetéről hivatott szólni. Képviselőasszony megemlítette többek között azt is, hogy a városban a pandémia időszaka alatt példa értékű volt az összefogás, az egymás segítése, ezzel is bizonyítva, hogy Hajdúdorogban az emberek összetartozása erős alapokon áll.

A rendezvényen tiszteletét tette Dr. Tiba István országgyűlési képviselő úr, aki számára elsődleges feladat, hogy segítse a települések munkáját, amelyet immár 2002 óta végez, 2014 óta pedig a körzet képviseletét látja el. Véleménye szerint Hajdúdorog nagy fejlődés előtt áll, és hogy a polgármester Horváth Zoltán személyében egy olyan vezető áll a város élén, aki a város feladatain kívül szívügyének tekinti, hogy az elszármazott fiatalokat visszahívják, és bevonják a város intézményeinek, civil szervezeteinek munkájába. A képviselő úr beszélt arról is, hogy mindig szívesen vesz részt a különböző eseményeken, hiszen számára ugyanolyan fontos, hogy az általa képviselt települések közösségi életében aktívan is szerepet vállaljon, akár ahogyan itt Hajdúdorogon szurkolóként a pálya széléről is tette.

Reméljük jövőre ugyan itt találkozunk, és egy ugyan ilyen jól szervezett, remek hangulatú igazán családias napot töltünk együtt!

Szerző: Fehér Krisztina

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 07. 13:46, csütörtök | Bulvár

Halottnak próbálta nyilváníttatni magát egy férfi, hogy megússza a börtönt

Elfogtak egy szabolcsi férfit, aki saját maga halottnak nyilvánításával próbálta megúszni börtönbüntetését.

2023. December 07. 06:00, csütörtök | Bulvár

Hajléktalanoknak készített ajándékcsomagokat Novák Katalin

Novák Katalin szerdán részt vett a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSZ) hajléktalanokat segítő adventi programjában.

2023. December 05. 13:03, kedd | Bulvár

Bemutatták a GTA 6 előzetesét

Bemutatta helyi idő szerint hétfő éjjel a Rockstar Games amerikai videojátékfejlesztő cég a Grand Theft Auto sorozat legújabb, hatodik részének előzetesét, és egyben közölte:

2023. December 05. 13:00, kedd | Bulvár

Lenny Kravitz jövő júliusban Budapestre jön

Lenny Kravitz jövőre a magyar fővárosban is fellép. A világhírű amerikai funk-rock előadó 2024. július 30-án ad koncertet a Papp László Budapest Sportarénában.