Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Március 12. 14:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Halállal és betegséggel fizettek a sikerért

Halállal és betegséggel fizettek a sikerért

Robin Gibb, a Bee Gees énekese úgy véli, hogy testvérei halála és saját rákbetegsége volt az ára annak, hogy sztárok lettek. A zenész ugyanakkor elmondta: mindenért keményen megdolgoztak.

A Bee Gees énekesét, Robin Gibbet és családját rengeteg tragédia érte: 1988-ban legkisebb testvérét, Andyt, majd 2003-ban másik fivérét, Maurice-t is elragadta a halál, a közelmúltban pedig a saját életéért kellett küzdenie, miután rákbetegséget diagnosztizáltak nála. Az elmúlt másfél év jelentős részét kórházban töltő sztár úgy véli, hogy a rengeteg csapás és megpróbáltatás a zenevilágban aratott hatalmas sikereik miatt sújtotta őket, bár azt is hozzátette, hogy ettől még megérdemelték a hírnevet.

"Néha elgondolkozom rajta, hogy a családomat érő tragédiákkal, Andy és Maurice halálával, illetve a saját problémáimmal fizetjük meg annak az árát, hogy híresek és gazdagok lettünk - árulta el az énekes. - Ugyanakkor el kell mondanom, hogy nagyon keményen megdolgoztunk mindenért, amit elértünk."

Robin Gibb azt is hozzáfűzte, hogy egyszer sem volt annyira súlyos az állapota az elmúlt időszakban, mint azt híresztelték. "Soha nem álltam a halál torkában - jelentette ki a sztár. - Ugyanakkor a testvéreim korai halála és ez a betegség világossá tette számomra, hogy nem halogathatja az ember a dolgokat. Most már tudom, hogy az idő nagyon értékes, és nem lehet berakni a bankba. Úgyhogy igyekszem minden egyes hátralévő másodpercemből a legtöbbet kihozni."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára