Városlista
2022. július 7, csütörtök - Appolónia

Hírek

2022. Március 16. 17:08, szerda | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Halálos balesetet okozott a nő, vége a nyomozásnak

Halálos balesetet okozott a nő, vége a nyomozásnak

A rendőrség befejezte annak a halálos balesetnek a vizsgálatát, amelyben egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy útellenőr gépjárművének az M1-es autópályán.

Halálos kimenetelű közlekedési baleset történt 2021. január 1-jén 7 óra 50 perc körül az M1-es autópálya Győr felé vezető szakaszán, a 90-es kilométerszelvénynél. A gyanú szerint, a kocsit vezető mosonmagyaróvári nő nekiütközött a leállósávon - munkavégzés miatt - szabályosan közlekedő útellenőr járművének. A balesetben a nő mellett ülő 38 éves férfi a helyszínen életét vesztette. A személyautó többször megpördült és a forgalommal szemben érte el véghelyzetét – közölte a rendőrség.A tehergépjármű az ütközés erejétől a belső forgalmi sávban állt meg. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság a 49 éves nőt gyanúsítottként kihallgatta. Ellene halálos közúti baleset gondatlan okozás miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Címkék: baleset, halálos, nyomozás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 07. 09:05, csütörtök | Kék hírek

Többszörösen körözött sorozatbetörőt fogtak a rendőrök

Több körözés volt érvényben egy 30 éves férfi ellen, aki vagyon elleni bűncselekményeket követett el az elmúlt években Törökszentmiklóson. A helyi nyomozóknak vallott cselekményeiről.

2022. Július 05. 14:05, kedd | Kék hírek

Magát rendőrnek adta ki és kirabolt három nőt

Jogerősen hat év fegyházbüntetéssel sújtotta kedden a Szegedi Ítélőtábla azt a román férfit, aki társával magát rendőrnek kiadva három román nőt rabolt ki az M5-ös autópályán 2019 tavaszán.

2022. Július 05. 10:01, kedd | Kék hírek

Drogot is árult az autószerelő, több ügyfele is lebukott

A nyomozók egy fóti autószerviz illegális mellékesét végző tulajdonosát vették őrizetbe. A 29 éves férfi műhelyében nemcsak gumi cserélt gazdát, hanem tömött pakkok is.

2022. Július 04. 10:01, hétfő | Kék hírek

21 éves dílernőt kaptak el a rendőrök

Elfogták azt a 21 éves nőt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei, aki gyanú szerint kábítószerrel kerekedett.