Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2020. Augusztus 22. 18:41, szombat | Kék hírek
Forrás: MTI

Hat autó karambolozott az M0-áson Halászteleknél

Hat autó karambolozott az M0-áson Halászteleknél

Budapest, 2020. augusztus 22., szombat (MTI) - Hat személygépkocsi ütközött össze az M0-ás autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán

Hat személygépkocsi ütközött össze az M0-ás autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán, Halásztelek külterületén - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu-n. Az Útinform később azt közölte: a közelben újabb baleset történt, jelentős a torlódás.

A helyszínelés idejére a rendőrök a belső és a középső forgalmi sávot is lezárták, emiatt torlódásra kell számítani - írták.
Az Útinform később azt írta: már két baleset is nehezíti a haladást az M0-s autóút déli szektorában. A Halásztelek térségében, a 17-es kilométernél történt baleset mellett miatt egy sávon haladhatnak a járművek. A 15-ös kilométernél, a Nagy-Duna hídon szintén több jármű karambolozott, ott a belső sávot zárták le, a forgalom 8-9 kilométeren torlódik.
Az ellenkező, M5-ös autópálya felé vezető oldalon, Nagytétény térségében továbbra is két kilométeren át araszol a kocsisor.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.