Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Március 20. 05:01, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: MTI

Hat év fegyházra ítéltek egy többféle drogot is áruló dílert

Hat év fegyházra ítéltek egy többféle drogot is áruló dílert

A vádlott 2015 nyarától továbbértékesítés és fogyasztás céljából rendszeresen szerzett nagyobb mennyiségű kábítószert, így többek között kannabiszt, amfetamint, kokaint és MDMA tablettát.

A vádlott a kábítószereket 2017. júniusi elfogásáig több embernek értékesítette.

A vádlott olyan embernek is adott kábítószert, aki vele rendszeres munkakapcsolatban állt és készpénz helyett a munkájával fizetett az értékesítőnek. A vádlott a kábítószert hol Budapesten, a XXII. kerületben, hol pedig Halásztelken adta át. A rendőrök a vádlott elfogásakor jelentős mennyiségű kábítószereket foglaltak le.

A törvényszék kedden kihirdetett ítéletében jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer-kereskedelem miatt 6 év fegyházra ítélte a vádlottat, aki legkorábban büntetése kétharmad részének kitöltését követő napon bocsátható feltételes szabadságra. A bíróság a vádlottal szemben 236 ezer forint vagyonelkobzást is elrendelt.

A közlés szerint az elsőfokú ítélet ellen az ügyész súlyosításért, a vádlott és védője enyhítésért fellebbezett, így az nem jogerős.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.