Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2011. December 09. 07:59, péntek | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Havast is megviselte a családi tragédia

Havast is megviselte a családi tragédia

Nem szívesen nyilatkozott Havas Henrik fiával való kapcsolatáról a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsorában, de néhány szóban mégis beszélt a családot ért tragédiáról.

A Tanár úr elveszítette menyét, ami mindenkit megrázott.

Unokájával, Zsófival érkezett a Frizbi stúdiójába Havas Henrik, aki a vidám beszélgetés közepette egy szomorú történetet is elmesélt. Hajdú Péter először gyermekeiről kérdezgette, a Tanár Úr azonban nem szívesen beszélt fiával való kapcsolatáról és az őket ért tragédiáról, ezért csak szűkszavúan nyilatkozott.
- Júniusban meghalt a fiam volt felesége és egyedül maradt Petra és Kinga. A nagynénjük lett a gyám. Most jön az első karácsony, amikor nem lesz a mama. Nagyon nehéz... - mondta Havas Henrik, akinek unokái a másik nagyszülőknél töltik a Szentestét, de náluk vacsoráznak és akkor kapják majd meg az ajándékokat is.

- Eléggé megviselte a családot. Júniusban halt meg a mama és majdnem október volt, mire egyáltalán valaki bement abba a házba - mondta a Tanár Úr, aki sajnálja, hogy nyilvánosságra került a szomorú hír, remélték, hogy sikerül elhallgatniuk, vagy ha ki is derül, nem foglalkoznak vele.

Címkék: havas henrik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.