Városlista
2020. február 24, hétfő - Mátyás

Hírek

2011. Szeptember 04. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Havonta 280 ezret kell kicsengetnie Zalatnay Cininek

Havonta 280 ezret kell kicsengetnie Zalatnay Cininek

Zalatnay Cini is belefáradt, hogy lánya felvett hitelének törlesztő részlete 120 ezer forintról 280 ezer forintra ugrott az egeket verdeső frank árfolyam miatt.

Éppen ezért úgy döntött, hogy teljes mellszélességgel odaáll a bankokkal szembeforduló Pataky Attila mellé, és ha nem sikerül rövid úton megoldást találnia, akár perre menne az embertelen sajtolás miatt.

"A bankok egyszerűen nem mondhatják, hogy másfél millió ember hülye, és felelőtlenül választott hitelkonstrukciót. Amikor a lányom hitelt vett fel, éppen a bank javasolta számára a frank alapú megoldást, mondván: az a legkevésbé kockázatos. Hogyne éreznénk magunkat becsapva, amikor több mint a duplájával nőttek a részleteink!" - mondja az énekesnő.

"Beszéltem a minap Attilával, és teljesen egyetértek vele abban, hogy valahogy meg kell állítani a kedvezőtlen folyamatokat, hiszen a bankok másfél millió embert tesznek földönfutóvá, ha nem fordulunk szembe az önkényükkel. Pataky szerint nagyjából három hétre van szükség ahhoz, hogy összeálljon egy akcióterv, és ha ezzel sem sikerül eredményre jutnunk, akkor nem marad más, mint hogy bíróságra visszük az egyéni hiteleinket, mert ha nem tesszük, belerokkanunk" - nyilatkozta az Új Ásznak Zalatnay Sarolta.

STOP

Címkék: Zalatnay

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 24. 15:00, hétfő | Bulvár

Nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl a SZIN-en

Nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl a nyári fesztiválszezon egyik záróeseményén, a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) - tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t.

2020. Február 24. 09:01, hétfő | Bulvár

Lovas Rozi: A baba jött, amikor jönnie kellett, mi pedig tárt karokkal várjuk

Így élik meg első terhességüket a GLAMOUR Women of the Year kismamái.

2020. Február 24. 07:09, hétfő | Bulvár

Elkészül a Jóbarátok egy külön epizódja a régi sztárokkal

Egy epizód erejéig újra összeáll a Jóbarátok régi sztárszereposztása. A 15 éve befejeződött népszerű sorozat új részét a májusban induló HBO Max streamingszolgáltató rendelte meg.

2020. Február 23. 10:34, vasárnap | Bulvár

Négy produkció már A Dal 2020 döntőjében

Négy produkció jutott a március 7-i döntőbe A Dal 2020 szombati első elődöntőjéből: