Városlista
2023. február 4, szombat - Ráhel

Hírek

2022. Március 06. 08:48, vasárnap | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Hejőpapinál egy csarnok, Kecskemétnél és Kerepesen szeméttelep gyulladt ki

Hejőpapinál egy csarnok, Kecskemétnél és Kerepesen szeméttelep gyulladt ki

Hejőpapinál egy 600 négyzetméteres csarnok, Kecskemétnél és Kerepesen pedig szeméttelep gyulladt ki vasárnap reggel - közölte az az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint teljes terjedelmében ég egy nagyjából hatszáz négyzetméteres csarnok a Hejőpapi és Hejőszalonta közötti külterületen, az M30-as autópálya mellett. A tűzhöz a mezőcsáti, a tiszaújvárosi és a mezőkövesdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik nyolc vízsugárral oltják az épületet. A helyszínre tartanak a miskolci hivatásos tűzoltók is.

Kecskemét külterületén mintegy háromszáz négyzetméter alapterületen ég a hulladék egy szeméttelepen, A tűzhöz riasztott kecskeméti hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a lángok oltását. A helyszínre tartanak a kiskunhalasi és a kiskunfélegyházai hivatásos tűzoltók is - közölte az OKF.

Kerepes külterületén szintén egy szeméttelep gyulladt ki, ott kétszáz négyzetméteren kapott lángra a hulladék. Az OKF tájékoztatása szerint a gödöllői hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltják a lángokat.

Címkék: tűz, tűzoltó

Ezek érdekelhetnek még

2023. Február 03. 13:46, péntek | Belföld

Magyar Közút: az erős szél miatt fakidőlések nehezíthetik hétvégén a közlekedést

A meteorológiai előrejelzések alapján már pénteken megerősödhet több térségben is szél, de szombaton gyakorlatilag az egész ország területén viharos, minimum 70 km/órás széllökésekre számíthatnak a közlekedők.

2023. Február 03. 10:26, péntek | Belföld

Holtan esett össze egy huszonéves fiatal az egyik óbudai edzőteremben

Spinning edzés közben lett rosszul az a 25 év körüli fiatal, akihez tegnap kérték a mentők gyors segítségét egy óbudai edzőterembe - írja az OMSZ.

2023. Február 03. 09:26, péntek | Belföld

A havazás után jön a szélvihar, akár 100 km/órás széllökésekkel

A Dunántúlon többfelé a 100 km/órát is meghaladhatja a legerősebb széllökések sebessége.

2023. Február 03. 08:33, péntek | Belföld

Erős széllökésekre figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

Erős széllökések veszélye miatt másodfokú figyelmeztetést adott ki Fejér, Somogy, Tolna, Veszprém és Zala vármegye területére szombatra az Országos Meteorológiai Szolgálat.