Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2017. Március 10. 14:05, péntek | Belföld
Forrás: mti

Hétfőn kezdődik a tavaszi Országos Étterem Hét

Hétfőn kezdődik a tavaszi Országos Étterem Hét

Hétfőtől vasárnapig kedvezményes áron kóstolhatók háromfogásos menüsorok, a magyar éttermek különleges fogásai az Országos Étterem Héten.

Magyarország 120 közép- és felső kategóriás étterme kínál háromfogásos menüsort. A vendégeknek a normál, 3300 forintos áron elérhető menüsorokon túl ezúttal is lehetőségük lesz arra, hogy exkluzív éttermek prémium menüsorait is megkóstolják 4900 forintért. A részt vevő éttermek mindegyike saját konyhájának legjavát kívánja bemutatni, ínyenc és változatos ételeket felszolgálva a vendégeknek - tájékoztatták a szervezők közleményben az MTI-t.

A legutóbbi alkalommal, ősszel több mint 25 ezren látogattak el a részt vevő éttermek valamelyikébe.

A vendéglátóhelyeken limitáltak a helyek, foglalni kizárólag a www.etteremhet.hu oldalon lehet. A foglalásról a vendégek e-mailben kapnak értesítést.

A kínálat széles körű: a magyaros ízektől a francia konyháig terjed a paletta, de idén sem maradhatnak ki az olasz és a japán konyha különlegességei, valamint a mexikói konyha fortélyai sem.

Az egyhetes program szervezőinek célja, hogy felhívják a figyelmet a magyar konyha sokszínűségére, illetve, hogy az egyedi áron kínált menükkel olyanokat is mozgósítsanak, akik csak ritkán vagy sosem járnak étterembe.

A DiningCity.com által szervezett program ötlete New Yorkból indult, és Belgium, Luxemburg, Ausztria, Olaszország, Kína és Szingapúr után 2011 óta Magyarországon évente kétszer is megszervezik.

Címkék: étterem, étterem hét

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.