Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2014. Május 20. 09:13, kedd | Helyi

Holnap újra kihívás napja!

Holnap újra kihívás napja!

Május 21-én, szerdán városunkban több helyszínen is megrendezik a Kihívás napját

Az „Egészséges Tatabányáért Program” idei második nagy eseményén délután hatig várják a sportolni, mozogni vágyókat a Jubileum parkba, illetve a Ságvári Endre úti műfüves sportpályára, ahol az idei megmérettetés „arca”, Esztergályos Partik párbajtőröző kadet-világbajnok hívja mozogni a városlakókat. Tatabánya állandó résztvevője a Magyarországon 1991 óta meghonosodott Kihívás Napjának. A nyolcvanas években két kanadai város indította útjára ezt a vetélkedőt, hogy eldöntse, melyikük a sportosabb település, azóta ez a rendezvény világméretűvé vált. A minimálisan teljesítendő tizenöt perces mozgást a Jubileum parkban, a Ságvári úti TSC sporttelepen, az óvodákban, iskolákban és más sportegyesületeknél lehet teljesíteni. A színes sportprogramok között a gyerekek és a felnőttek is megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb mozgásformát. Az akadálypályán mindenki tesztelheti ügyességét és gyorsaságát, megkeresheti a helyes utat a labirintusban, próbára teheti célzó-képességét a legkülönfélébb módokon, kapura lőhet, kosárra dobhat, ping-pongozhat, és logikáját is bevetheti. Változatos sporteszközök állnak rendelkezésre, és olyan nagy múltú sportágakba is belekóstolhatnak az érdeklődők, mint a súlyemelés és a birkózás, az Árpád téren 16.30 perctől pedig a Mozdulj Tatabánya! Tornán vehetnek részt a mozogni vágyók.
A tömegsportrendezvényt Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Városi szabadidősport Szövetség és A Vértes Agorája Nonprofit Kft. szervezi.
Időpont: 2014. május 21., szerda, 11:00-18:00 óra
Helyszín:Ságvári úti Sporttelep

Mindenki tesztelheti ügyességét és gyorsaságát az akadálypályán, megkeresheti a helyes utat a labirintusban, próbára teheti célzóképességét a legkülönfélébb módokon, kapura lőhet, kosárra dobhat, ping-pongozhat, logikáját is bevetheti. Változatos sporteszközök állnak rendelkezésre, és olyan nagy múltú sportágakba is belekóstolhatnak az érdeklődők, mint a súlyemelés és a birkózás. Felbukkan az eseményen a Kössön belénk! akció rekorder sálja is, hogy milyen formában, maradjon titok.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya