Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Október 20. 11:51, kedd | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Huszonhárom kiló marihuánát találtak egy buszban Röszkén - VIDEÓ

Huszonhárom kiló marihuánát találtak egy buszban Röszkén - VIDEÓ

Több mint huszonhárom kilogramm marihuánát találtak a pénzügyőrök Röszkén egy autóbuszban - tájékoztatta a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) kedden az MTI-t.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád-Csanád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense közölte, a pénzügyőrök kockázatelemzés alapján egy belépésre jelentkező, koszovói rendszámú busz csomagjainak tételes vizsgálata mellett döntöttek a röszkei autópálya-határátkelőhelyen. Az ellenőrzésen a csomagtérben több zsák paprikát találtak, azok közé rejtve pedig több mint 23 kilogramm növényi törmelékkel teli csomagot, a gyorsteszt szerint marihuánát.

A NAV munkatársai a több mint 58 millió forint feketepiaci értékű kábítószergyanús anyagot feljelentéssel átadták a rendőrségnek - tudatta az alezredes.

A rendőrség eljárást indított az 53 éves koszovói sofőr ellen különösen jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásának gyanúja miatt. A férfit őrizetbe vették, gyanúsítottként hallgatták ki, majd kezdeményezték a letartóztatását - írta a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda a rendőrség honlapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.