Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2012. Február 02. 14:19, csütörtök | Helyi sport
Forrás: http://www.carbonexkc.com/

„Idegenben”, de mégis hazai pályán a Carbonex

„Idegenben”, de mégis hazai pályán a Carbonex

Szerdán egymás után játszotta Magyar Kupa mérkőzéseit a THAC és a Tatabánya Carbonex KC. Szombaton, 18 órától pedig egymás ellen játszik a két csapat a Földi Imre Sportcsarnokban.

Kanyó Antal együttese eddig hat pontot szerzett a bajnokságban. Ezzel a 11. helyet foglalják el a tabellán. A Tatabánya Carbonex KC a négy közé szeretne kerülni a bajnokságban és a Magyar Kupában is.
Ebben a bajnokságban már találkozott egyszer a két együttes. Szeptember végén 38 – 19 – re győzött a Debre – legénység. A tatabányai csapatból akkor a tíz gólos Harsányi Gergely volt a legeredményesebb. Kanyó Ádám pedig 8 gólt szerzett. A THAC együtteséből Kiss Ádám öt találatot jegyzett.
- A THAC – ot is komolyan kell venni. Ugyanolyan két pontot lehet ellenük szerezni, mint bárki más ellen. Égető szükségünk van újabb pontokra, meg is kell azokat szereznünk szombaton, nincs mese. Meg kell tisztelnünk annyival a tataiakat, hogy nem becsüljük le őket és komolyan felkészülünk ellenük. – mondta Debre Viktor, a Tatabánya CarbonexKC vezetőedzője.

Fotó: Varga Ildikó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Életmód

Művészetek Völgye - Csaknem háromezer program az idei fesztiválon

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe