Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. December 29. 05:00, szombat | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Idén a zsúfolt pláza helyett már az online vásárlás volt a trendi

Idén a zsúfolt pláza helyett már az online vásárlás volt a trendi

A magyar közösségi vásárlási piac csúcsszezonját idén is a karácsonyi bevásárlások időszaka jelentette. A Bónusz Brigád decemberben minden eddigi rekordját megdöntötte, forgalmát a tavalyi évhez képest duplájára növelte az év utolsó hónapjában, és weboldalának látogatottsága is soha nem látott magasságba emelkedett.

A karácsonyi időszakban az idei évben is nagyon sikeresek voltak a belföldi wellness utak, és a különböző sí utak. A termékek közül pedig még mindig a tipikus karácsonyi ajándékokat keresték a legtöbben, de a különlegesebb szolgáltatásokra is volt kereslet, így sokan adtak karácsonyra taktikai lövészetre vagy főzőtanfolyamra szóló bónuszt.

„Az idei szezonunk minden eddiginél sikeresebb volt, így az eladott bónuszok számában és a forgalomban is rekordokat döntöttünk, amivel már most december lett az év legerősebb hónapja. A bevásárlóközpontokban való tolongás helyett egyre többen választották a kényelmesebb és éjjel nappal nyitva tartó online boltokat, ahol ráadásul a teljes karácsonyi szezonban kedvezményesen tudtak vásárolni. Az utolsó pillanatokban is rengeteg tranzakciót bonyolítottunk, a karácsonyi szezon nálunk az utolsó percekig tartott.” – nyilatkozta Kaprinay Zoltán, a Bónusz Brigád egyik alapítója.

A Bónusz Brigád vásárlói között november és december hónapban megnőtt a kereslet a hagyományos karácsonyi termékek és szolgáltatások iránt. Egyre többen vettek Bónusz Brigád ajándékkártyát, konyhai kiegészítőket és felszereléseket, de a téli kikapcsolódást nyújtó wellness és síutak is népszerűek voltak az utolsó hetekben.

Az idei karácsonyi szezon sztár termékei és szolgáltatásai nagyon széles skálán mozogtak a tavalyi évhez hasonlóan. Nagyon sokan vettek utazást, legnészerűbbek a wellness hétvégék (Eger, Visegrád, Hévíz) és a síutak (Ausztria) voltak, de jól fogytak a városlátogatások (Krakkó, Prága, Tusnádfürdő, Barcelona) is. „Élményből” is rengeteg fogyott: sokan találtak a fa alatt taktikai lövészetre, búvárkodásra vagy főző show-ra szóló bónuszokat.

A termékeket soha nem látott népszerűségben keresték a vásárlók, a tipikus év végi és karácsonyi ajánlatokon túl (falinaptár, agenda, fényképalbum, edény készlet) igen népszerűek voltak a különféle finomságok, mint például a vaníliarúd, dzsemek, borlekvár, kézműves pálinka. Már az újévi fogadalmakra készülvén, sokan szánták rá magukat nagy lépésekre, mi sem mutatja ezt jobban, minthogy a december hónap egyik legnépszerűbb ajánlata egy mindkét szemre szóló lézeres látásjavítás ill. fog implantátum beültetés volt.

A téli szezon erősségei, az egészség kategória termékei mint például a vitaminok, étrend kiegészítők, immunerősítők, az ünnepi szezon alatt is tartották népszerűségüket.

Idén új funkcióval könnyítette a Brigád az ajándékvásárlást. A Karácsony fül alatt ha a vásárló kiválasztotta, kinek keres ajándékot (férj, barátnő, apa, stb.), a rendszer csokrot állított össze az idevágó termékekből és szolgáltatásokból. A brigádtagok ezen felül az „Ezt kérem karácsonyra” funkció segítségével a közösségi profiljukon segíthették szeretteik választását, és mondhatták el kívánságaikat. Az új funkcióknak köszönhetően rekord látogatottságú volt a Brigád weboldala, de offline is rohamot intéztek a vásárlók, így az utolsó hetekben a Magyarországon még mindig egyedülálló közösségi Brigád Bolt meghosszabbított, ünnepi nyitvatartással, a szombati napokon is nyitott kapukkal várta a vásárlókat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során