Városlista
2020. augusztus 14, péntek - Marcell

Hírek

2012. Július 30. 14:51, hétfő | Helyi

Ingyenes autómosás

Ingyenes autómosás

Éjjel dörgés-villámlás, szakadó eső. Nem túlságosan meglepő nyáron, de a csatornák nem készültek fel eléggé erre a pillanatra.

Ma reggel, amikor levittem a kutyát sétálni, elég nagy akadály gördült elénk. Az éjjeli esőzéstől a csatornák feladták a harcot, nem fogadtak magukba több vizet, így az megállt az úton. Azonnal Pelikán Józsefet kerestem, hátha megtudja mondani a vízállást. Nagyjából bokáig érne. Elmegy egy új látványosságnak, de attól én még nem tudtam átvinni szerencsétlen ebet a túloldalra. Csak egy száz méter megtétele után tisztult ki a helyzet annyira, hogy ne kelljen rettegnem, hogy a parányi kiskutyát elragadja valami víziszörny.

Velem ellenben néhány autós nagyon élvezte a helyzetet és még fel is gyorsítottak a gigantikus pocsolya láttán. Hát, ez ilyen.

Annyira nem is kiakasztó a helyzet, inkább nevetséges, röhejes, tipikus.

Tatabánya, én így szeretlek.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 31. 11:47, péntek | Helyi

Az autós nyaralás az idei sláger

A felnőtt lakosság kétharmada határozott úgy, hogy idén sem hagyja ki a nyaralást, 96%-uk pedig autóval szándékozik eljutni úti céljához.

2020. Július 07. 14:47, kedd | Helyi

25 éves lett a Magyary Zoltán Népfőiskolai Társaság

2020. Június 29. 14:16, hétfő | Helyi

Gyalogátkelőket tettek biztonságosabbá a Bridgestone önkéntesei

Tatabánya 5 kiemelten veszélyes gyalogátkelőhelyét tette biztonságosabbá figyelemfelkeltő piktogramokat felfestésével a Bridgestone és Tatabánya Város Önkormányzata.