Városlista
2019. október 22, kedd - Előd

Hírek

2012. Július 30. 14:51, hétfő | Helyi

Ingyenes autómosás

Ingyenes autómosás

Éjjel dörgés-villámlás, szakadó eső. Nem túlságosan meglepő nyáron, de a csatornák nem készültek fel eléggé erre a pillanatra.

Ma reggel, amikor levittem a kutyát sétálni, elég nagy akadály gördült elénk. Az éjjeli esőzéstől a csatornák feladták a harcot, nem fogadtak magukba több vizet, így az megállt az úton. Azonnal Pelikán Józsefet kerestem, hátha megtudja mondani a vízállást. Nagyjából bokáig érne. Elmegy egy új látványosságnak, de attól én még nem tudtam átvinni szerencsétlen ebet a túloldalra. Csak egy száz méter megtétele után tisztult ki a helyzet annyira, hogy ne kelljen rettegnem, hogy a parányi kiskutyát elragadja valami víziszörny.

Velem ellenben néhány autós nagyon élvezte a helyzetet és még fel is gyorsítottak a gigantikus pocsolya láttán. Hát, ez ilyen.

Annyira nem is kiakasztó a helyzet, inkább nevetséges, röhejes, tipikus.

Tatabánya, én így szeretlek.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 00:00, hétfő | Helyi

Suzuki: Az autózás jövője

A hazai autóipar a világpiaci trendekhez igazodva nagy lépésekkel halad az energiahatékony közúti járművek használata felé.

2019. Október 20. 00:00, vasárnap | Helyi

Őszi filmnapok

2019. október 28., november 4., 18. és 25. – Tatabánya, A Vértes Agorája

2019. Október 19. 00:00, szombat | Helyi

Piaci körkép

A gombák ezért egészségesek

2019. Október 18. 09:27, péntek | Helyi

Négymilliárdos telefonbiznisz

Majdnem négymilliárd forint áfát csalt el az a mobiltelefon-kereskedelemmel foglalkozó bűnszervezet, amit a napokban négynapos nemzetközi akcióban számolt fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV).