Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Február 28. 15:02, hétfő | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Iszogatás után ütött, majd lopott

Iszogatás után ütött, majd lopott

Egy keceli férfival szemben folytattak eljárást kifosztás miatt a kiskőrösi rendőrök, azonban kiderült, hogy több is van a rovásán. A bűncselekmények vizsgálatát befejezték és vádemelést javasolnak.

Iszogatni ment át szomszédjához egy 35 éves keceli férfi tavaly novemberben. Az összejövetel azonban rossz véget ért: a házigazda nem töltött cigarettát a férfi kérése ellenére, ezért az nekiesett. A vendég több alkalommal is megütötte ivócimboráját, aki ennek hatására megszédült és hanyatt esett. A következő pillanatban már a vendéglátója telefonjával menekült a helyszínről az agresszív férfi. A rendőrök pár órán belül elfogták a kifosztót és őrizetbe vették – közölte a rendőrség.

A nyomozás során kiderült, hogy nem csak a sértett készülékét vette magához a gyanúsított, hanem volt ideje az ezüst fülbevalóját is kilopni füléből. Arra is fény derült, hogy a férfinak több is van a rovásán. A kiskőrösi nyomozók úgy gyanítják, hogy pár nappal a kifosztás előtt kerékpárt lopott egy keceli ház udvarából. Az egyenruhások megtalálták a kétkerekűt, valamint a telefont, melyeket lefoglaltak és visszaadtak a tulajdonosoknak. A bűncselekmények vizsgálatát befejezték a rendőrök, és az iratokat vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészség részére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:29, hétfő | Belföld

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Belföld

Marad a változékony, az átlagosnál hűvösebb idő április utolsó hetében is

Április utolsó hetében is változékony, a megszokottnál hűvösebb idő várható.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Belföld

Kecskeméti vereségével kiesett a Mezőkövesd

Az utolsó helyezett Mezőkövesd 2-1-re kikapott Kecskeméten a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén, ezzel eldőlt, hogy búcsúzik az élvonaltól.

2024. Április 21. 11:31, vasárnap | Belföld

Szijjártó Péter: az Európában és az észak-atlanti közösségben világháborús készülődés zajlik

Európában és az észak-atlanti szövetségben egyfajta világháborús készülődés zajlik - mondta a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.