Városlista
2020. március 29, vasárnap - Auguszta, Bertold

Hírek

2011. Június 27. 13:37, hétfő | Helyi

Ittas is volt, kábítószert is fogyasztott, majd balesetet szenvedett

Ittas is volt, kábítószert is fogyasztott, majd balesetet szenvedett

Hivatalos személy elleni erőszak, közúti veszélyeztetés és járművezetés ittas vagy bódult állapotban bűncselekmények elkövetéséért kell felelnie annak a 28 éves tatabányai férfinak, akit hétfőn hajnalban állítottak elő a tatabán

Ha van védőszentjük az ittasan vezetőknek, akkor hétfőn hajnalban biztos „dolgozott”. A szerencsének köszönheti életét az a 28 éves férfi, aki kivonva magát a rendőri intézkedés alól balesetet szenvedett.

A férfit Tatabánya belterületén állították meg a rendőrök, miután nagy sebességgel közlekedett a városban. A sárberki összekötő úton érték utol a férfit, aki már autója mellett állva várta meg a vele szemben intézkedni kívánó rendőröket. Papírjait is előkészítette, jelezvén, hogy vele és autójával minden rendben. Egy dolgot felejtett csak el: ittasan vezette autóját és ez a leheletén is érezhető volt, ezért a Közrendvédelmi Osztály járőrei alkoholszondás vizsgálatnak vetették alá. Az eredmény pozitív volt, ezért a járőrök közölték vele, hogy további mintavétel céljából a Tatabányai Rendőrkapitányságra kísérik.

A férfi érezvén, hogy ég a talaj a lába alatt, egy hirtelen mozdulattal bepattant az autójába, majd padlógázt nyomva elszáguldott a helyszínről, elsodorva a vele szemben intézkedő rendőrt. Nem jutott messzire, áthaladva a négysávos kereszteződésen, személygépkocsijával az útpadkának hajtott.

30 métert repült, alig 10 centi távolságra egy jelzőtáblától és két fától, majd az autóval orral a földbe csapódott. A férfit a mentő kórházba szállította, a roncsokat pedig a tűzoltók szedték ki a 30 évesek parkjának bozótosából.

A férfi ellen hivatalos személy elleni erőszak, közúti veszélyeztetés és járművezetés ittas vagy bódult állapotban bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Tatabányai Nyomozó Ügyészség.
 

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 27. 06:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Február 16. 00:00, vasárnap | Helyi

Szóljon bele Ön is!

2020. Február 15. 00:00, szombat | Helyi

Piaci körkép

Gyógyító méz: melyik fajta mire jó?

2020. Február 14. 08:38, péntek | Helyi

A Valentin nap története

A Bálint-nap, vagy Valentin-nap a szerelmesek napja, ám eredete rendkívül bizonytalan, akárcsak azon keresztény ünnepek sokasága, amelyek valamilyen római kori rítushoz kapcsolódnak