Városlista
2023. október 2, hétfő - Petra

Hírek

2022. Március 22. 17:21, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Ittasan okozott halálos balesetet

Ittasan okozott halálos balesetet

A Somogy megyei rendőrök most fejezték be a nyomozást.

2020 decemberében Büssü külterületén egy kocsival közlekedő sofőr nem az időjárási viszonyoknak megfelelően vezetett, ezért letért az útról és árokba hajtott. A baleset során a jármű egyik utasa olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette. A járművezetővel szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 30 éves kazsoki férfit halált okozó ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki – közölte a rendőrség.

A nyomozók a szükséges nyomozati cselekményeket elvégezték és az eljárás iratait a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a Kaposvári Járási Ügyészség részére.

Címkék: baleset, halálos, nyomozás

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 30. 08:49, szombat | Kék hírek

Ittasan, forgalommal szemben hajtott egy 19 éves fiatal a 8-ason

Bejelentés érkezett a rendőrségre szeptember 29-én 22 óra 10 perckor, hogy a 8-as számú főúton Veszprém külterületén egy sötét színű gépjármű a forgalommal szemben halad.

2023. Szeptember 27. 06:00, szerda | Kék hírek

Rendőrökre lőttek rá Mórahalom közelében

Rálőttek egy szerb-magyar közös járőrcsoportra a határ vajdasági oldaláról Mórahalom közelében; senki sem sérült meg - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kedden a rendőrség honlapján.

2023. Szeptember 26. 12:02, kedd | Kék hírek

ORFK: a rendőrség nevében küldenek SMS-t csalók

A rendőrség nevével visszaélve küldenek adathalász SMS-t csalók - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata kedden közleményben.

2023. Szeptember 25. 15:46, hétfő | Kék hírek

Mentősökre támadt egy ittas férfi, vádat emeltek ellene

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntette és könnyű testi sértés vétsége miatt vádat emelt a Miskolci Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki ittasan az őt ellátó mentősökre támad.