Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2011. Augusztus 13. 07:41, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Újabb baba érkezik Beckhamékhez?

Újabb baba érkezik Beckhamékhez?

A világ egyik legjobban körülrajongott pasija kezd beérkezni a középkorba? Vagy inkább egy négy gyermekes apuka igazán megengedhet magának egy kis lazítást?

 Újabb baba érkezik Beckhamékhez? Gyanúsan gömbölyödik az a pocak, de úgy tűnik, ezúttal a terhet David Beckham (36) vette magára... Komolyra váltva: nem is olyan régen mutatta meg a sztárfocista, hogy milyen jó is a felsőteste, ám elég egy pici lazítás, és máris eltűnik a "sajtreszelő" a sörhas alatt a legfrissebb fotók tanúsága szerint.

A világhírű apuka épp a fiaival, Brooklynnal, Romeóval és Cruzzal múlatta az időt a gyönyörű Malibun, amikor sikerült lencsevégre kapni. persze mi mást is csinálhattak volna, mint fociztak egy jót!

Ám valakik nagyon hiányoztak a családtagok közül: Victoria és a kis Harper egyelőre még nem merészkedett ki a napfényre, így továbbra is be kell érnünk a lelkes kispapa által kiposztolt fotókkal.

Címkék: Beckham

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 22. 17:10, szerda | Bulvár

Az Andonik Médiaválogatott Szigetszentmiklóson - VIDEÓVAL

Ezúttal a Szigetszentmiklósi Teremlabdarúgó Kupán vett részt a csapat, amelyről a csapat kapitánya, Nagy Anett tájékoztatja bővebben a nézőket.

2020. Január 22. 16:05, szerda | Bulvár

Bradley Cooper a Netflixnél rendez filmet

A Netflix karolta fel Bradley Cooper új filmjét, amelyet a világhírű karmesterről, Leonard Bernsteinről forgat - írta kedden a variety.com.

2020. Január 22. 13:04, szerda | Bulvár

Ozzy Osbourne Parkinson-kórban szenved

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori vezető énekese szerdán az amerikai ABC televíziónak a feleségével együtt adott érzelmes interjúban tárta fel, hogy Parkinson-kórban szenved.

2020. Január 22. 08:53, szerda | Bulvár

Harry és Meghan figyelmeztette a sajtót, hogy hagyja őket békén

Jogi ellenlépéseket helyezett kilátásba kedden Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő arra az esetre, ha a lesipuskás fotósok továbbra sem hagyják őket békén.