Városlista
2020. február 24, hétfő - Mátyás

Hírek

2011. Augusztus 10. 10:06, szerda | Helyi önkormányzati
Forrás: MTI

Újabb egymillió forint a nyomravezetőnek!

Újabb egymillió forint a nyomravezetőnek!

A rendőrség után az oroszlányi önkormányzat is nyomravezetői díjat ajánlott fel.

Az oroszlányi önkormányzat a rendőrséghez hasonlóan egymillió forintos nyomravezetői díjat ajánl fel azoknak a támadóknak a kézre kerítése érdekében, akik az arcukat csuklyával eltakarva brutálisan bántalmaztak egy 79 éves férfit a településen - közölte a város sajtóreferense kedden az MTI-vel.

A díj kifizetése a nyomozóhatóság igazolása alapján történhet meg. A díjkitűzés visszavonásig, de a legkésőbb a következő települési képviselő-választás napjáig érvényes - tájékoztatott Vasvári Erika.
A bűncselekmény július 22-én kora este történt; a hazatérő sértettet a háza udvarán támadták meg az elkövetők, a férfi száját betömték és baltával ütlegelték őt. Az áldozat segélykérésére a szomszédok figyeltek fel, akik megzavarták a támadókat. A két tettes elmenekült a helyszínről, az idős embert életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.
 

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 24. 15:00, hétfő | Bulvár

Nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl a SZIN-en

Nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl a nyári fesztiválszezon egyik záróeseményén, a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) - tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t.

2020. Február 24. 13:48, hétfő | Külföld

Emelkedett a halottak és a fertőzöttek száma is Észak-Olaszországban

Újabb idős beteg veszítette életét az új koronavírus okozta fertőzés következtében az északnyugat-olaszországi Lombardia tartományban, ahol már 160 fölé emelkedett a betegek száma

2020. Február 24. 12:52, hétfő | Belföld

Földrengés rázta meg Szerencs térségét

Kisebb földrengés volt Szerencs közelében hétfő délelőtt – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján.

2020. Február 24. 12:29, hétfő | Külföld

Az EU 232 millió eurót különít el a vírus visszaszorítására

Az Európai Unió 232 millió eurót (mintegy 76,5 milliárd forint) különített el a vírus világméretű elterjedésének megelőzésére és a járvány visszaszorítására, valamint a felkészülés fokozására