Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2016. Október 21. 09:02, péntek | Helyi

Jövőbiztos kínálat a UPC új tatabányai üzletében

Jövőbiztos kínálat a UPC új tatabányai üzletében

Nagyobb választékkal, tágasabb eladótérrel, és számos egyéb újdonsággal várja az ügyfeleket a UPC új tatabányai üzlete a Fő tér 30/A. szám alatt, a központi gyógyszertár és a posta mellett.

A UPC szupergyors hálózatán elérhető internetes és televíziós szolgáltatások mellett a UPC Mobil készülékkínálatát is kipróbálhatják a vásárlók, akik a legújabb akciókról is első kézből kaphatnak szakszerű információt.
Schmidt Csaba, Tatabánya polgármestere és Miroslav Radakovic, a UPC Magyarország értékesítési igazgatója nyitotta meg hivatalosan a UPC új tatabányai üzletét, amely új helyen, a központi gyógyszertár és a posta mellett, a Fő tér 30/A. szám alatt várja az ügyfeleket és az érdeklődőket. A megújult külsőről és a UPC aktuális termék- és szolgáltatás portfóliójáról Marton Ildikó shop menedzser tájékoztatott.
A korábbi helyen már évek óta működött az üzlet, miért döntöttek most a költözés mellett?
Új boltunk a korábbinál jóval nagyobb alapterületű és erre az extra helyre mindenképp szükségünk volt a megnövekedett ügyfélforgalom miatt. Az eddigieknél sokkal kényelmesebb és szebb belső térben tudjuk kiszolgálni ügyfeleinket hétköznap reggel 8 és délután 5 óra között, szombaton pedig reggel 8 órától délig, akár ügyintézés, akár vásárlás miatt keresnek fel minket. Ráadásul a UPC Mobil tavalyi indulása óta kibővült a készülékválasztékunk is, amelynek bemutatására sokkal alkalmasabb ez az új enteriőr, hiszen fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink a vásárlás előtt alaposan megnézhessék, kipróbálhassák a mobilokat. A jó döntés meghozatalához természetesen szakértői segítséget is kaphatnak munkatársainktól. Ezen kívül a központi elhelyezkedés és a jobb megközelíthetőség is a mellett szólt, hogy ide költözzünk. Új üzletünkben egyéni igényekhez igazított kábeltelevíziós, vezetékes telefon és mobil kínálattal várjuk az érdeklődőket, e mellett pedig tanácsadóink személyre szabott ajánlatokkal, otthonukban is felkeresik a Tatabányán és környékén élőket.
A UPC Mobilt is említette. Beszélne nekünk erről részletesebben is?
Természetesen. A UPC Mobil korlátlan adatforgalmat, ezáltal pedig korlátlan szórakozást kínál az ügyfeleknek, ami ma már kiemelt igény, szinte minden korosztályban. Előfizetőinknek többé nem jelenthet problémát, hogy otthonuktól távol is szabadon böngészhessenek a neten, e-maileket küldjenek, videókat nézzenek, vagy akár online hallgassanak zenét – velünk mindezt korlátlanul tehetik. Ráadásul, mobilszolgáltatásunk már a UPC szolgáltatási területén élő, vezetékes előfizetéssel nem rendelkező ügyfelek számára is elérhető, egyedi díjcsomag- és készülékkínálattal.
Az aktuális készülék- és díjcsomag akciók mellett miért érdemes a UPC Mobilhoz csatlakozni?
A UPC Mobil ügyfelek olyan extra díjak nélküli szolgáltatásokat is élvezhetnek, mint a UPC Wi-Free, amivel országszerte több mint 360000, Európában pedig több millió hozzáférési ponton csatlakozhatnak a UPC vezeték nélküli hálózatához, így gyorsítva akár tízszeresére mobil adatsebességüket. Amennyiben UPC Mobil ügyfelünknek van vezetékes telefon előfizetése is, a UPC Phone alkalmazás segítségével a vezetékes díjcsomagja percdíjaival telefonálhat, sőt, mobiltelefonján fogadhatja a vezetékes számra érkező hívásait is. Ha pedig digitális kábeltévé előfizetéssel is rendelkezik ügyfelünk, akkor az ingyenesen letölthető Horizon Go alkalmazás tesz lehetővé további kényelmi funkciókat: az alkalmazásnak köszönhetően a UPC Digitális Kábeltv csomagjának csatornáit bárhol, akár mobiltelefonján is nézheti.
A vezetékes újdonságok közül mit ajánlanak a Tatabányán és környékénélőknek?

A vezetékes újdonságok közül a Műsorvisszanéző funkciót emelném ki kábeltévé előfizetőinknek, amellyel felvétel beállítása nélkül, 7 napig lehet visszanézni a tévéműsorokat, ráadásul ez a funkció szeptember óta már mobileszközökön is elérhető, a Horizon Go platformon keresztül. Másik újdonságunk a szupererős wifi jelet biztosító Connect Box, amely három antennájának köszönhetően az eddigi routerekhez képest sokkal nagyobb távolságra és sokkal erősebb internetjelet tud továbbítani - legyen szó otthoni vagy irodai használatról. A legmodernebb AC-s wifi szabvány szerint működő eszköz segítségével ügyfeleink a UPC 500 Mbit/sec sebességre képes, új generációs szélessávú hálózatának előnyeit maximálisan ki tudják használni. Teljes sávszélességgel élvezhetik internetkapcsolatukat vezeték nélkül is, csatlakoztathatják összes vezeték nélküli eszközüket sebességcsökkenés nélkül, és otthonuk legtávolabbi sarkaiban is stabil és gyors wifi jel mellett tudnak internetezni. Arról nem is beszélve, hogy letisztult designjának és rejtett antennáinak köszönhetően, a UPC Connect Box akár a nappalink dísze is lehet.
A megfelelő wifi modem kiválasztása ilyen kulcsfontosságú ahhoz, hogy akadálytalanul, jelentősebb lassulás vagy akadozás nélkül tudjunk internetezni?
Így van, de tapasztalataink szerint a felhasználók sokszor nincsenek tisztában azzal, hogy az otthoni és irodai internetkapcsolat minőségét nem csak az előfizetésben foglalt tényleges sávszélesség, hanem a wifi modem adottságai, illetve működési környezete is jelentősen befolyásolják. Számít, hogy a készüléket a lakás vagy iroda mely pontján, milyen egyéb, a rádiójeleket esetlegesen gyengítő eszköz - pl. háztartási gépek vagy elektronikai berendezések - közelében helyezik el, de sokat nyomhat a latban az épület falainak anyaga és vastagsága, vagy a szomszédban működő wifi eszközök mennyisége is. Bár a Connect Box minden tekintetben javít a felhasználói élményen, a szupergyors modem adottságainak minél jobb kihasználása érdekében itt is érdemes figyelni az elhelyezés szempontjaira. Ehhez hasznos tippeket adunk a UPC weboldalán is.
A Connect Boxot is kereshetik kedvezményes ajánlat keretében a vásárlók?
Aktuális akciónk keretében a Fiber Power 120 és annál magasabb új internet-előfizetésekhez díjmentesen kínáljuk a Connect Box wifi modemet. Meglévő ügyfeleink díjmentesen Fiber Power 500-as csomagra váltással vagy egy egyszeri díjért cserébe juthatnak hozzá az eszközhöz. Emellett minden internet csomagot nagy kedvezménnyel kínálunk az iskolakezdési szezonra való tekintettel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya