Városlista
2021. február 28, vasárnap - Elemér

Hírek

2017. Február 03. 00:00, péntek | Helyi

Két mesterünk a párbajtőr utánpótlás válogatott edzője

Két mesterünk a párbajtőr utánpótlás válogatott edzője

Plásztán Attila maradt, Partali Csaba jött

Szakmai vezetőket választott január végi ülésén a Magyar Vívó Szövetség elnöksége. A szövetségi kapitányi és a vezetőedzői, valamint a válogatott edzői megbízatásokat másfél plusz két esztendőre döntötte el a testület. Emellett a különböző szakmai bizottságok elnökeit is megszavazták.
A kiemelt edzői szerződések lejártához (2017. január 31.) igazodva választotta meg a sportág szakmai irányítását a Magyar Vívó Szövetség elnöksége. Az estébe nyúló megbeszéléstCsampa Zsoltelnök vezette. A megbízatások a jövő évi, 2018-as nyári felnőtt világbajnokság végéig szólnak, plusz két esztendős hosszabbítási opcióval. Valamennyi válogatott edzői posztot megpályáztatta az MVSZ, és egy hét fős elbíráló bizottság tett javaslatot a pozíciókra. A magyar vívás utóbbi évtizedeinek legeredményesebb esztendeje után a szövetségi kapitányi poszton nincs változás, továbbra is Udvarhelyi Gáborirányítja a válogatottat. Ugyanakkor három szakágban is új vezetőedzőt választott a testület.
A női párbajtőr junior válogatott edzője maradt továbbra is Plásztán Attila, a kadet válogatott edzője Partali Csaba lett. Gratulálunk!
A hét végén gyakorlatilag a teljes stáb bemutatkozik a versenyeken is, mivel két fegyvernemben felnőtt Világkupa egyéni és csapatversenyt rendeznek, illetve szombaton és vasárnap hat fegyvernemes korosztályos országos bajnokság lesz a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban.

A képen :Kovács Iván női párbajtőr vezetőedző, Kun Anna junior Európa-bajnok , Plásztán Attila junior válogatott edző, Partali Csaba kadet válogatott edző.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 15. 09:18, hétfő | Helyi

ELLOPTA ÉS ELADTA AZ ESZKÖZÖKET

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 31 éves férfival szemben, aki egy neszmélyi présházból lopott szerszámokat.

2021. Január 12. 08:42, kedd | Helyi

A világ vezető autógyártói ismét a Bridgestone-t választották 2020-ban

A Bridgestone EMIA több mint 80 új gyári elsőszerelést (OE) biztosított 13 autógyártó számára több mint 30 járműtípushoz.

2020. December 18. 08:49, péntek | Helyi

Jogpontok - Sajtótájékoztató

2020. December 02. 14:46, szerda | Helyi

A Bridgestone Tatabánya adományokkal támogatta a helyi szociális intézmények járvány elleni védekezését

A Bridgestone Tatabánya Kft. a járvány elleni védekezést elősegítő eszközökkel támogatott több Komárom-Esztergom megyében tevékenykedő szociális intézményt.