Városlista
2019. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2011. Július 11. 10:39, hétfő | Helyi
Forrás: www.mti.hu

Ketten meghaltak az M1-esen egy balesetben

Ketten meghaltak az M1-esen egy balesetben

Két belga állampolgár halt meg abban a balesetben, amelyben egy kamion és egy személyautó ütközött össze az M1-es autópálya 88-as kilométerszelvényében Bábolnánál - tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t.

Egy belga rendszámú személygépkocsi B u d a p e s t felé haladt, amikor ismeretlen okból a szalagkorlátnak sodródott, az megdobta, átrepült a korláton, és az autópálya h a t á r felé vezető oldalán egy kamionnak ütközött.
Az autót vezető 28 éves nő és a mellette ülő 71 éves nő meghalt, a hátul ülő f é r f i és három gyermek megsérült; valamennyien belga állampolgárok

„A kislány túl van a közvetlen életveszélyen. Bár sérülései súlyosak és többszörösek, de az ő állapota stabil és kielégítőnek mondható. A kisfiú nagyon súlyos koponya- és agysérüléseket szenvedett, kollégáim mindent megtesznek élete megmentéséért, de sajnos az ő állapota rendkívül válságos" - mondta az RTL Klubnak dr. Oláh Attila, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos-igazgatója. A harmadik gyermeket, egy 5 éves kislányt a budapesti Heim Pál Gyermekkórházban kezelik, az orvosok szerint az ő állapota is kritikus. Az édesapát a tatabányai kórházba szállították, az ő állapotáról az intézményben nem adtak tájékoztatást.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 17. 08:51, hétfő | Helyi

2019. évre tervezett melegvíz-korlátozások Tatabányán

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Fogyasztóinkat a tatabányai primer távfűtési hálózat karbantartási időpontjairól, városrészenként

2019. Június 16. 00:00, vasárnap | Helyi

Frissítő gyümölcsös italok a legforróbb napokra!

A száraz kánikulát nem könnyű elviselni, hiszen már csekély szabadban töltött idő után is kimerültséget érezhetsz, amelynek legfőbb oka a folyadékhiány lehet. A víz mellett azonban izgalmasabb alternatívák is léteznek!

2019. Június 16. 00:00, vasárnap | Helyi

Kutya meleg lesz!

Lakossági tájékoztató hőség idejére

2019. Június 15. 00:00, szombat | Helyi

Már lehet jelentkezni az idei nyári napközis táborba!

Változatos programok és szakképzett pedagógusok várják idén is a 7-14 év közötti gyermekeket a nyári napközis táborba, amelyre június 24-ig lehet jelentkezni!