Városlista
2022. július 7, csütörtök - Appolónia

Hírek

2022. Március 01. 18:09, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Ketten meghaltak, négyen megsérültek egy hajdúszoboszlónál történt balesetben

Ketten meghaltak, négyen megsérültek egy hajdúszoboszlónál történt balesetben

Két ember életét vesztette, négyen megsérültek a Hajdúszoboszló és Kaba között történt balesetben. A rendőrség most zárta le a nyomozást, a gyanúsított pedig hamarosan bíróságon felelhet tettéért.

Halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy külföldi férfivel szemben a rendőrség. A gyanúsított kocsijával haladt Hajdúszoboszló irányából Kaba felé 2021. szeptember 11-én 12 óra 30 perc körül.

A sofőr nem a forgalmi viszonyoknak megfelelően közlekedett, későn vette észre az előtte feltorlódott kocsisort, ezért balra kormányzott és összeütközött a vele szemből érkező járművel – közölte a rendőrség.

A balesetben a gyanúsított autójában ketten a helyszínen életüket vesztették, a másik autóban két személy súlyos, míg ketten könnyű sérüléseket szenvedtek. A rendőrök a férfi vezetői engedélyét bevonták, kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. Beismerő vallomást tett.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 07. 18:09, csütörtök | Belföld

A szalmonellával szennyezett adalékanyagot Magyarországról szállították a belgiumi csokoládégyárba

Magyar vállalkozás volt a beszállítója a szalmonella baktériummal szennyezett lecitin elnevezésű adalékanyagnak, ami eljutott a belgiumi csokoládégyárba

2022. Július 07. 17:07, csütörtök | Belföld

Brutális állatviadalokat szerveztek, elítélték a bandát - Videóval

Tiltott állatviadal szervezése miatt nyolc embert ítélt - nem jogerősen - hat hónaptól egy évig terjedő börtönbüntetésre, illetve pénzbüntetésre a Nyíregyházi Járásbíróság szerdán.

2022. Július 07. 14:09, csütörtök | Belföld

Sokszínű Balaton-felvidék címmel hirdetnek fotópályázatot

Sokszínű Balaton-felvidék - Theodora különdíj címmel közös fotópályázatot hirdet a Varázslatos Magyarország (VM) és a kékkúti forrásból eredő Theodora ásványvizet forgalmazó Szentkirályi Magyarország Kft.

2022. Július 07. 12:04, csütörtök | Belföld

Stagnált a hazai áramfogyasztás májusban

A hazai bruttó villamosenergia-fogyasztás és a maximális rendszerterhelés májusban az egy évvel korábbi szinten alakult