Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Szeptember 21. 14:29, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Kettős gyilkosság: mit mondanak a szülők?

Kettős gyilkosság: mit mondanak a szülők?

A tatárszentgyörgyi kettős gyilkosság bizonyítási eljárásával folyatódik a romák elleni támadássorozat büntetőügyének tárgyalása.

A Pest Megyei Bíróság a meggyilkolt 27 éves férfinak és ötéves kisfiának a szüleit hallgatja meg tanúként.

A vádirat szerint a tatárszentgyörgyi cigánysor egyik házát 2009 februárjában Molotov-koktélokkal felgyújtották, majd a másodrendű vádlott, Kiss István négy célzott lövést adott le a tűz elől menekülő 27 éves férfira és két kisgyermekére. Az apa és ötéves kisfia azonnal meghalt, hatéves kislánya súlyosan megsérült. A vádirat szerint a Molotov-koktélokat Pető Zsolt harmadrendű vádlott dobta be a házba, Kiss Árpád elsőrendű vádlott távolabbról, a fák takarásából egy golyós puskával fedezte őket. (da)

hírTV

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.