Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Szeptember 12. 12:49, hétfő | Helyi

Kevésen múlott, hogy nem történt tragédia

Kevésen múlott, hogy nem történt tragédia

Olajfolton csúszott el motorjával egy osztrák állampolgár pénteken délelőtt. A Rendőrség keresi azt a járművezetőt, akinek járművéből az olaj az útra folyt.

A szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia Tatabánya és Tarján között. Egy osztrák férfi haladt Yamaha típusú motorkerékpárján Tarján felé, mikor egy jobbkanyar után megcsúszott egy olajfolton, elvesztette uralmát a jármű felett és a szemközti sávon átcsúszva az út menti füves árokban állt meg. A motorosnak szerencséje volt, sérülés nélkül úszta meg a balesetet.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a 107-es és 112-es segélyhívókon, illetve hivatali munkaidőben az 517-777-es telefonszám 21-48-as mellékén Maros Attila r. ftzls. balesetvizsgálónál várja annak a járművezetőnek a jelentkezését, akinek járművéből az olaj az útra folyt.

Emellett további két másik esetben is az állampolgárok jelentkezését várja a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, melyben mozgó vonat volt az ismeretlen elkövetők célpontja. Először augusztus 16-án jelentették a Rendőrségen, hogy ismeretlen elkövetők kövekkel dobálták meg a Déli Pályaudvar felé haladó személyvonatot, majd augusztus 30-án az eset megismétlődött, ezúttal azonban az egyik kővel a vonat oldalsó ablaküvege betörött.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakosság segítségét kéri a rongálók személyazonosságának megállapítása céljából. A Rendőrség a 107-es és 112-es segélyhívókon, illetve hivatali munkaidőben az 517-777-es telefonszám 21-48-as mellékén Szabó István r. ftzls. balesetvizsgálónál várja azok jelentkezését, akik érdemi információval rendelkeznek a dobálókkal kapcsolatban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya