Városlista
2021. február 28, vasárnap - Elemér

Hírek

2017. Február 25. 00:00, szombat | Helyi
Forrás: hunfencing

Kijelölték a kadet és junior Eb-n szereplő vívó válogatottat

Kijelölték a kadet és junior Eb-n szereplő vívó válogatottat

Rajtra készen a kadetok és juniorok

A Magyar Vívó Szövetség kedd délutáni elnökségi ülésén kijelölték a plovdivi Európa-bajnokságon induló magyar válogatottat. A csapatba tizennyolc egyesület delegált résztvevőt, és ebből tíz vidéki! Az Eb-t február 28. és március 9. között rendezik meg a bolgár városban. A tavalyi, újvidéki Európa-bajnokságon öt aranyérmet szereztek fiatal vívóink, és reményeink szerint most sem adják majd alább.
Örömteli hír, hogy régiónkat két fiatal képviseli: Esztergályos Patrik OMS-Tata, a junior válogatott csapat erőssége lesz, míg a TSC-s Gnám Tamara két korosztályban, kadet és junior egyéniben és csapatban is képviseli hazánkat.
A két fiatalt Mestereik kísérhetik el, Plásztán Attila a junior hölgyek, míg Partali Csaba a kadet hölgyek válogatott edzőjeként utazik Plovdivba.

A plovdivi kadet és junior Európa-bajnokságon részt vevő magyar válogatott.

Juniorok. Férfi párbajtőr:Siklósi Gergely (Honvéd), Koch Máté (Vasas), Andrásfi Tibor (BVSC), Nagy Dávid (Vasas, egyéni), Esztergályos Patrik (Tata, csapat).
Női párbajtőr:Muhari Eszter (MTK), Gnám Tamara (Tatabánya), Kardos Edina (Vasas), Nagy Kinga (Diósgyőr).
Kadetok. Női párbajtőr:Muhari Eszter (MTK), Gnám Tamara (Tatabánya), Petri Renáta (AVA Békéscsaba), Kazár Dóra (AVA Békéscsaba)

Ezek érdekelhetnek még

2021. Február 15. 09:18, hétfő | Helyi

ELLOPTA ÉS ELADTA AZ ESZKÖZÖKET

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 31 éves férfival szemben, aki egy neszmélyi présházból lopott szerszámokat.

2021. Január 12. 08:42, kedd | Helyi

A világ vezető autógyártói ismét a Bridgestone-t választották 2020-ban

A Bridgestone EMIA több mint 80 új gyári elsőszerelést (OE) biztosított 13 autógyártó számára több mint 30 járműtípushoz.

2020. December 18. 08:49, péntek | Helyi

Jogpontok - Sajtótájékoztató

2020. December 02. 14:46, szerda | Helyi

A Bridgestone Tatabánya adományokkal támogatta a helyi szociális intézmények járvány elleni védekezését

A Bridgestone Tatabánya Kft. a járvány elleni védekezést elősegítő eszközökkel támogatott több Komárom-Esztergom megyében tevékenykedő szociális intézményt.