Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Szeptember 09. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Kislánya születésnapján vonulhat börtönbe Stohl András

Kislánya születésnapján vonulhat börtönbe Stohl András

Csak remélheti Stohl András, hogy még családja körében lesz kislánya szeptember végi születésnapján. A tíz hónap letöltendőre ítélt színész hamarosan megkapja felhívását a börtönbe vonulásra.

"Senki nem tudja a pontos dátumot, mikor kell megkezdenie a börtönbüntetést" - kezdte Stohl ügyvédje. "A Nemzeti Színháznak sikerült megszerveznie András helyettesítését, így miután nem kértünk halasztást, legjobb lenne, ha minél előbb bevonulna. András most úgymond várólistán szerepel, érkezési sorrend van a bíróság által megküldött papírok alapján, amit a büntetés-végrehajtási csoport már megkapott. Három-négy hét múlva, szeptember végére, október elejére várható a bevonulása. Ilyenkor az elítélt felhívást kap a büntetés letöltésére, és András a megjelölt helyen és időben hajszálpontosan meg fog jelenni" - mondta dr. Ruttner György, aki vezeklő körútján baráti kapcsolatba került az ittasan balesetet okozó színésszel. Ezért nyilván ő is sajnálja, hogy Stohl a rácsok mögött tölti februári születésnapját.

De nem ez az egyetlen családi ünnep, amire hatással lehet a börtön. Stohl imádott kislányának, Franciskának szeptember 25-én lesz a születésnapja, ezért vélhetően az egész család drukkol, hogy amikor a rendkívül apás kislány elfújja három szál gyertyáját a tortán, még otthon legyen a családfő.

"Ugyanúgy meg fogjuk ünnepelni a kislány születésnapját, ahogy meg szoktuk ünnepelni" - mondta röviden az Új Ásznak a színész-műsorvezető, aki mellett egész családja kitart a botrányos ügy kirobbanása óta.

STOP

Címkék: Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.