Városlista
2020. január 27, hétfő - Angelika

Hírek

2011. Augusztus 13. 07:33, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

Kocsmai verekedés: életveszélyes sérülést szenvedett

Kocsmai verekedés: életveszélyes sérülést szenvedett

Életveszélyes léprepedéssel szállították kórházba azt a férfit, aki egy kocsmai verekedésben vett részt szerda este, Répceszemerén, ami azért tört ki, mert a csapos nem akart kiszolgálni egy fiatalkorút.

Megtagadta a pultos egy fiatalkorú kiszolgálását szerda este 8 óra körül, egy répceszemerei kocsmában. Az eset felháborodást váltott ki a vendégekből, ami vitába torkollott, majd a csapos hívta a tulajdonost, aki meg is jelent négy társával. A vita végül verekedéssé fajult, amiben egy férfi életveszélyes léprepedést szenvedett, többen pedig könnyebben sérültek meg. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés és garázdaság miatt öt emberrel szemben indított eljárást. (da)

HavariaPress

Címkék: verekedés

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 26. 11:59, vasárnap | Kék hírek

A bíróságon garázdálkodott egy fiatal

A szekszárdi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 18 éves helyi férfival szemben folytattak garázdaság vétség elkövetése miatt.

2020. Január 24. 13:29, péntek | Kék hírek

Százmilliós értékben lopó betörő testvérpárt fogtak el

Százmillió forintnál is nagyobb értékben zsákmányolt készpénzt és különböző tárgyakat betörésekkel a gyanú szerint egy testvérpár az ország több pontján, a két férfit a napokban fogta el a rendőrség

2020. Január 24. 12:01, péntek | Kék hírek

Segítséget kért a rendőröktől, aztán lebukott egy kilónyi droggal

Több mint egy kilogrammnyi kábítószergyanús növényi törmeléket, port és növénytermesztéshez szükséges eszközöket találtak egy 37 éves nagyoroszi férfi házában – közölte a rendőrség pénteken a honlapján.

2020. Január 24. 08:39, péntek | Kék hírek

Ház kertjében csapódott fának egy ittasan teherautós a 65-ösön

Súlyosan megsérült annak a teherautónak a vezetője, aki a 65-ös főúton hajtott egy lakatlan ház udvarára Tamási és Szakály között csütörtökön.