Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Augusztus 24. 13:44, péntek | PR

Köröm-öröm

Köröm-öröm

Néhány napja az internetet járva erre a vicces képre bukkantam, azt gondolom, hogy most nőtársaim velem együtt kacagnak egy jót és megállapítják, hogy igen ez valóban így néz ki. Számomra borzasztóan kiábrándító, amikor egy nő igénytelen körmökkel jelenik meg valahol, gondolok itt a letöredezett lakkra, az elszáradt bőrre a köröm körül és még sorolhatnám Hiszen gondoljuk csak bele, amikor kezet fogunk valakivel vagy fizetünk egy boltban, vagy igazából bármit teszünk a kezünk mindig szem előtt van. Én személy szerint évekig vacakoltam a körmeimmel, először a tisztítás, áztatás, bőrvágás (ami bal kézzel ugye elég nehéz), azután erősítő lakk, fedő lakk. Minimum 1 óra macera és a végeredménnyel nyilván nem mindig vagyunk elégedettek.

Ezért én már évekkel ezelőtt úgy döntöttem, hogy a műköröm mellett teszem le a voksom, hogy miért? Nézzük az érveket: elég 3 hetente időt áldoznom rá, a körmeim minimum 3 hétig csodásan festenek, olyan egyéni és divatos lehet, amilyet csak megálmodok, és nem végső soron, ha összeszámolom az otthoni körmözgetéseimre fordított összegeket akkor olcsóbb. Na kell ennél több? Ha szeretnétek divatos, egyéni és tartós körmöket akkor keressétek Szigeti Tímea műkörmöst 06(20)931-6383, aki szeretettel vár benneteket itt Tatabányán.

Kiválogattam nektek az én aktuális kedvenceimet, amiből akár kedvetekre válogathattok is!


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat