Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Március 16. 17:00, szombat | Helyi

Közlekedési helyzetkép, már csak két elzárt település! FRISSÍTVE!

Közlekedési helyzetkép, már csak két elzárt település! FRISSÍTVE!

Már csak két elzárt település található Komárom-Esztergom megyében, de traktorral szükség esetén oda is be lehet jutni.

- 15 óra 18 perc
2013. március 16-án 15 órakor Hánta és Csatka falvak kivételével minden település megközelíthető.
A Komárom-Esztergom megyében kialakításra került melegedőkben már csak 400 ember várja, hogy folytathassa útját. Számuk fokozatosan csökken.

- 12 óra 5 perc
A Komárom – Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti azokat az állampolgárokat, akiknek a járműve továbbra is a lezárt pályarészen vesztegel, jelentkezzenek a 06-34/517-790-es telefonszámon, hogy rendőri segítséggel elszállíthassák gépjárműveiket.
Folyamatosan engedik le a járműveket az M1-es autópálya Győr felöli oldalán a 94-es km szelvényben. A lezárt pályaszakaszon veszteglő járművek tulajdonosait a rendőrök szervezetten viszik az autókhoz, kamionokhoz.

- 10 óra 22 perc
Bár javult a közlekedési helyzet Komárom-Esztergom megyében, az utak továbbra is jegesek, jégbordásak. A rendőrség azt kéri az állampolgároktól, hogy Komárom-Esztergom megyébe lehetőség szerint továbbra se induljanak útnak.
Az autópálya Győr felöli oldalán veszteglő járművek elszállítása folyamatos, az autópályán már csak ezek képeznek forgalmi akadályt. A Komárom – Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság értesíti azokat az állampolgárokat, akiknek a járművük továbbra is az M1 autópályán vesztegel, hogy a 06-34/517-777 (27-39) és a 06-20/224-27-22-es telefonszámon jelentkezzenek, hogy rendőri segítséggel elszállíthassák járműveiket.
Az 1-es számú főúton lassan de lehet közlekedni, de a kamionforgalmat itt még korlátozza a rendőrség. A 13-as út továbbra sem járható.

- 9 óra 22 perc
Újabb település szabadult ki a hó fogságából Komárom-Esztergom megyében. Mogyorósbánya is megközelíthetővé vált 2013. március 16-án 9 órakor, de járművel továbbra sem ajánlott közlekedni.
A Nagysápra és Bajótra bevezető utakat most takarítják, rövidesen ezekre a településekre is el lehet majd jutni a közutakon. Jelenleg 5 elzárt település van Komárom-Esztergom megyében: Hánta, Csatka, Ete, Aka, Szákszend.

- 7 óra 54 perc
Teljes pályazár van az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán az M19-es kereszteződésnél, a 107-es kilométernél - tájékoztatta a rendőrség szombat reggel az MTI-t. A sajtószolgálat közölte: hókotrók tisztítják az utat, illetve a rendőrség folyamatosan szállítja az autópályára azokat a tulajdonosokat, akiknek járműve az autópályán vesztegel. Emiatt nem lehet közlekedni a főváros irányában. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság kéri azokat, akiknek járműve az autópályán vesztegel, hogy a 06-34/517-777 és a 06-20/224-27-22-es telefonszámon jelentkezzenek, hogy rendőri segítséggel elszállíthassák a gépkocsikat.

- 5 óra 57 perc
Az 1–es számú főúton, Tatabányán a Birka csárdánál húsz tehergépjármű csúszott meg a jeges úton, és keresztbe fordult az úttesten.
A baleset miatt az érintett szakaszon teljes útzár van érvényben. A Fejér megye irányából közlekedőket Szárligetnél leterelik, a főváros felé haladók pedig az M1-es autópályára felhajtva kerülhetik el az érintett útszakaszt.

- 4 óra 14 perc
Rendőri felvezetéssel szakaszosan megindulhatott a forgalom az M1 autópálya Komárom-Esztergom megyei szakszán Budapest felé.
A Győr felé vezető oldalon folyamatosan dolgoznak a hómarókkal annak érdekében, hogy az autópálya Győr felé vezető szakasza is felszabaduljon.

- 2 óra 13 perc
2013. március 15-én 24 óra körüli időben szabaddá vált a ki-és bejárás Vérteskethelyre, ami korábban a nagy mennyiségű hó és a jeges út miatt megközelíthetetlen volt.
Továbbra is vannak azonban elzárt települések Komárom – Esztergom megyében:
Kömlőd, Csatka, Tárkány, Csém, Nagyigmánd, Kisigmánd, Aka, Császár, Héreg, Vértestolna, Héreg, Gyermely.

- 1 óra 10 perc
Hómarókkal dolgoznak az M1 autópálya Komárom – Esztergom megyei szakaszának felszabadításán. Szakaszosan, apró lépésenként jutnak egyre előrébb a munkagépekkel a pályatest tisztításában.

- 23 óra 49 perc
Öt, korábban a külvilágtól elzárt település szabadult fel Komárom – Esztergom megyében, és a 81-es számú főúton is megindult a forgalom.
Súr, Ácsteszér, Bakonyszombathely, Réde és Bársonyos területére is szabaddá vált a ki-és bejutás. A korábban, a rendkívüli időjárási viszonyok miatt lezárt 81-es számú főúton pedig lassan ugyan, de beindult a forgalom Székesfehérvár irányába. A Komárom – Esztergom megyei Rendőr-főkapitányság kéri a közlekedőket, hogy a 81-es számú főúton fokozott óvatossággal közlekedjenek, a lassú haladás miatt legyenek türelmesek, és tartsanak a megszokottnál nagyobb követési távolságot.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya