Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2014. Június 23. 14:21, hétfő | Helyi

Közösen a bűnüldözés és bűnmegelőzés érdekében

Közösen a bűnüldözés és bűnmegelőzés érdekében

Főként erről szól a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság és az Országos Magyar Vadászkamara Komárom-Esztergom megyei Területi Szervezete között kötött együttműködési megállapodás

A vadászkamara részéről Lukáts Péter elnök, a rendőrség részéről pedig Farkas Gábor r. ezredes, főkapitány látta el kézjegyével a két szervezet közötti együttműködési megállapodást. A Komárom-Esztergom megyei vadászok érdekvédelmi szervezete és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság célja, hogy a megyei vadászterületeken ne történjen bűncselekmény, a vadállományt ne ritkíthassák orvvadászok, ha pedig valaki mégis illegálisan kilő egy vadat, személye ismertté váljon és a hatóság büntetőeljárást indítson vele szemben.

Komárom-Esztergom megyében a megyei vadászterülettel rendelkező települések körzeti megbízottai napi kapcsolatot tartanak fenn a helyi vadászokkal és erdészekkel, gyakran együtt teljesítenek szolgálatot, melyre mindkét fél részéről igény mutatkozik a jövőben is. Az orvvadászatok kiszűrése érdekében a vadászkamara megküldi a rendőrségnek a társasa vadászat időpontjait, így a rendőrök tudni fogják, hogy a puskalövéseket vadászok adhatták-e le, vagy bűncselekmény elkövetőjével szemben kell intézkedniük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya