Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2011. Augusztus 13. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Laár András még sosem kapott ennyi csókot

Laár András még sosem kapott ennyi csókot

Nem mindennapi meglepetéssel készültek a KFT zenekar tagjai frontemberük, Laár András születésnapjára.

Az Afrika című sláger óta tudjuk, hogy az énekes egy négercsókért mindenét odaadná. A dalszöveg sorain felbuzdulva az ünnepelt kollégái úgy döntöttek, hogy eleget tesznek Laár óhajának.

 

Laár András kedvenc zuglói éttermében ülte meg 56. születésnapját. Legnagyobb meglepetésére különleges ajándék várta, zenész társai, Bornai Tibor és II. Lengyelfi Miklós ugyanis fejenként 56 darab négercsókkal kedveskedtek a születésnaposnak. Az ötlet az "Afrika" című dalszövegből ered, de természetesen az sem volt utolsó szempont, hogy Laár valóban imádja a csokoládés édességet. Ekkora adagot azonban lehetetlenség egyszerre elfogyasztani, így az énekes nagy örömére, azután is bőven maradt az édes négercsókokból, hogy mindenkit illendően megkínált. A zenekar dobosa, Márton András igazoltan hiányzott a jeles napról, hiszen jól megérdemelt nyaralását tölti a Balatonon, mielőtt gőzerővel belevág a decemberi nagykoncertjük terveinek megvalósításaiba.

- Nagyon jól esett, hogy ilyen frappáns, igazi KFT-s ajándékkal leptek meg. Persze kíváncsiak voltak, odaadom-e mindenem - nevetett Laár. - Pontosan már nem emlékszem, mikor kóstoltam meg a négercsókot életemben először, de a nyolcvanas évek óta a kedvenc desszertjeim közé tartozik. Mivel hatalmas mennyiséget kaptam, így a vendégeket is megkínáltam, én pedig azonnal el is fogyasztottam jó néhányat! - mondta mosolyogva a művész.

- Nagyon kellemesen telik a születésnapom, a mai nap folyamán már több meglepetést is bezsebeltem. Ezt a napot a feleségemmel, a középső fiammal és a KFT tagokkal töltöm, holnap pedig a kisfiammal és a volt nejemmel ünnepelünk - tette hozzá az énekes, akinek Facebook oldalán 700 rajongója gratulált a jeles napon.

Laár Andrásra a születésnapi lazítás után újra sűrű időszak vár, hiszen a december 28-i jubileumi nagykoncertjük előkészületei már javában folynak. Az Ufóshow elnevezésű koncert nemcsak a közkedvelt KFT dalokkal, hanem látványos meglepetéseivel is elkápráztatja majd a közönséget.

STOP

Címkék: Laár András

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 22. 17:10, szerda | Bulvár

Az Andonik Médiaválogatott Szigetszentmiklóson - VIDEÓVAL

Ezúttal a Szigetszentmiklósi Teremlabdarúgó Kupán vett részt a csapat, amelyről a csapat kapitánya, Nagy Anett tájékoztatja bővebben a nézőket.

2020. Január 22. 16:05, szerda | Bulvár

Bradley Cooper a Netflixnél rendez filmet

A Netflix karolta fel Bradley Cooper új filmjét, amelyet a világhírű karmesterről, Leonard Bernsteinről forgat - írta kedden a variety.com.

2020. Január 22. 13:04, szerda | Bulvár

Ozzy Osbourne Parkinson-kórban szenved

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori vezető énekese szerdán az amerikai ABC televíziónak a feleségével együtt adott érzelmes interjúban tárta fel, hogy Parkinson-kórban szenved.

2020. Január 22. 08:53, szerda | Bulvár

Harry és Meghan figyelmeztette a sajtót, hogy hagyja őket békén

Jogi ellenlépéseket helyezett kilátásba kedden Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő arra az esetre, ha a lesipuskás fotósok továbbra sem hagyják őket békén.