Városlista
2020. augusztus 7, péntek - Ibolya

Hírek

2011. Augusztus 13. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Laár András még sosem kapott ennyi csókot

Laár András még sosem kapott ennyi csókot

Nem mindennapi meglepetéssel készültek a KFT zenekar tagjai frontemberük, Laár András születésnapjára.

Az Afrika című sláger óta tudjuk, hogy az énekes egy négercsókért mindenét odaadná. A dalszöveg sorain felbuzdulva az ünnepelt kollégái úgy döntöttek, hogy eleget tesznek Laár óhajának.

 

Laár András kedvenc zuglói éttermében ülte meg 56. születésnapját. Legnagyobb meglepetésére különleges ajándék várta, zenész társai, Bornai Tibor és II. Lengyelfi Miklós ugyanis fejenként 56 darab négercsókkal kedveskedtek a születésnaposnak. Az ötlet az "Afrika" című dalszövegből ered, de természetesen az sem volt utolsó szempont, hogy Laár valóban imádja a csokoládés édességet. Ekkora adagot azonban lehetetlenség egyszerre elfogyasztani, így az énekes nagy örömére, azután is bőven maradt az édes négercsókokból, hogy mindenkit illendően megkínált. A zenekar dobosa, Márton András igazoltan hiányzott a jeles napról, hiszen jól megérdemelt nyaralását tölti a Balatonon, mielőtt gőzerővel belevág a decemberi nagykoncertjük terveinek megvalósításaiba.

- Nagyon jól esett, hogy ilyen frappáns, igazi KFT-s ajándékkal leptek meg. Persze kíváncsiak voltak, odaadom-e mindenem - nevetett Laár. - Pontosan már nem emlékszem, mikor kóstoltam meg a négercsókot életemben először, de a nyolcvanas évek óta a kedvenc desszertjeim közé tartozik. Mivel hatalmas mennyiséget kaptam, így a vendégeket is megkínáltam, én pedig azonnal el is fogyasztottam jó néhányat! - mondta mosolyogva a művész.

- Nagyon kellemesen telik a születésnapom, a mai nap folyamán már több meglepetést is bezsebeltem. Ezt a napot a feleségemmel, a középső fiammal és a KFT tagokkal töltöm, holnap pedig a kisfiammal és a volt nejemmel ünnepelünk - tette hozzá az énekes, akinek Facebook oldalán 700 rajongója gratulált a jeles napon.

Laár Andrásra a születésnapi lazítás után újra sűrű időszak vár, hiszen a december 28-i jubileumi nagykoncertjük előkészületei már javában folynak. Az Ufóshow elnevezésű koncert nemcsak a közkedvelt KFT dalokkal, hanem látványos meglepetéseivel is elkápráztatja majd a közönséget.

STOP

Címkék: Laár András

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 07. 09:10, péntek | Bulvár

Tizenkét év után került elő egy családi nyaraláson eltűnt macska Nagy-Britanniában

Tizenkét év után került elő egy skóciai családi nyaraláson elveszett macska Nagy-Britanniában.

2020. Augusztus 06. 14:04, csütörtök | Bulvár

Megvan, hogy ki rendezi a Marvel Kapitány folytatását

Nia DaCosta fogja rendezni a nagysikerű Marvel Kapitány második részét - számolt be a The Variety című filmes portál.

2020. Augusztus 06. 11:49, csütörtök | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.

2020. Augusztus 05. 12:00, szerda | Bulvár

Főzzünk Robival! Club szendvics - VIDEÓ

Robi megmutatja nekünk, hogy is készül egy igazi club szendvics, és egy ezzel kapcsolatos legendát is megoszt a videóban! Jó szórakozást!