Városlista
2020. április 5, vasárnap - Vince

Hírek

2020. Február 25. 09:01, kedd | Bulvár
Forrás: infovárosok

Lábas Viki: Nincsenek egoista harcok

Lábas Viki: Nincsenek egoista harcok

A GLAMOUR Women of the Year énekesnői meséltek a kezdetekről és sikerről.

Egyedül nem megy! Vagy mégis? A GLAMOUR Women of the Year Az év énekesnője kategória jelöltjeit kérdeztük, hogyan szeretnek leginkább színpadra lépni, szólóban vagy csapatban. LábasViki és Tamáska Gabi is elárulta, mi náluk a biztos recept.

Tamáska Gabi a 2018-as X-Faktorban tűnt fel, majd a műsor teljesen megváltoztatta az életét. Azon túl, hogy már nem kell az iskola mellett gyorsétteremben dolgoznia, a zenés tehetségkutató hatására elkezdett bízni saját magában. Tavaly ősszel pedig megjelent legújabb közös dala Puskás Petivel, a Hellosziaélet. „Hátországom nincs, csak vezérlángjaim. A fehérvári baráti társaságommal beszélek mindenről, Budapesten három olyan barátom van, akikre ez ugyanígy igaz. Róluk tudom, hogy elfogadnak, és úgy szeretnek, ahogy vagyok” – árulta el Gabi, aki előadóként egyedül áll a színpadon. „Maximum azért könnyebb szólóban építeni karriert, mert egy zenekarral nehezebb azonosulni, mint egy emberrel. Ennek ellenére az egyik legnagyobb álmom, hogy zenekarom legyen. Sokkal magabiztosabb vagyok zenészekkel, és nagyobb móka is. Már régen kitaláltam, ha zenekarom lesz azt a nevet szeretném neki adni, hogy »Tamáska Gabi vagy ilyesmi«.”

„Világ életemben zenekarban játszottam, soha nem voltam szóló előadó, pedig sokan megkérdezik, hogy nem vágyom-e erre” – kezdi a Junior Artisjus-díjas Margaret Island énekesnője, Lábas Viki.„Hiszek a csapat erejében, abban, hogy a színpadon az energiák összeadódnak. Néha nehezebb csapatban, el kell viselni a másik furcsaságait, de ha mindenki jó fázisában van, nagyobb öröm, mint egyedül. Az itthoni mentalitást jellemzi, hogy az emberek szóló előadókban gondolkodnak, ránk is sokszor úgy hivatkoznak, hogy a Lábas Vikiék zenekara. Ezt nagyon nem szeretem.”

Viki tizennégy évig klarinétozott, majd ezután jött az életébe a népzene és a gimis „rockzenekarozás”, melynek köszönhetően 2013-ban találkozott a Margaret Island másik két alapítójával, Füstös Bálinttal és Törőcsik Kristóffal, akikkel hárman írják a dalokat. „Ha valamelyikünknek van egy dallam- vagy szövegötlete, a próbateremben mindenki beleteszi az alkotófolyamatba a saját részét. Most jön a negyedik lemez a koncertjeink élő felvételeiből, ennek kapcsán sincsenek egoista harcok, összeveszések, mindenki szeretné, ha jó dolgot tennénk le az asztalra.”

A csinos énekesnő ma már nem csak a saját zenekarában dolgozik csapatmunkában, de a Pilvaker csapatát is hosszú évek óta erősíti. Persze a Papp László Budapest Sportaréna színpadáig hosszú volt az út. „Velünk minden gyorsan történt: Bálint szobájában kezdtünk el zenélgetni Kristóffal együtt, , majd a rádió hamarosan el is kezdte játszani a dalainkat. Felhívtuk a zenész barátainkat, hogy van-e kedvük fellépni velünk, és hirtelen egy fesztivál színpadán álltunk, hihetetlen volt. Ma már 20 emberrel dolgozunk egy-egy koncert kapcsán, sokaknak jelentjük a második családját. Ezért érdemes csinálni! Ha meg tudod osztani a sikeredet, akkor vissza tudsz adni abból a figyelemből, amit az emberektől kapsz” – fűzte hozzá mosolyogva Viki.

Szavazni március 17-én éjfélig lehet!

Címkék: glamour, szavazás

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 04. 16:11, szombat | Bulvár

Több mint 12 ezer ember akar űrhajós lenni

Több mint 12 ezer nő és férfi jelentkezett asztronautának az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) által kiírt pályázatra.

2020. Április 04. 09:07, szombat | Bulvár

Nicole Kidman az Amazon egy új sorozatában játszik

A Hatalmas kis hazugságok című sorozat sztárja, Nicole Kidman leszerződött az Amazon egy új sorozatához, amely egy áprilisban megjelenő regényből készül.

2020. Április 04. 07:22, szombat | Bulvár

Karantén-szurkolóvideóval lepte meg jótékony sportolóit a Bátor Tábor

WC - papírból kreált jelmezek, fazékon ütött ritmusok, fürdőköntösben üvöltött hajrák: karantén-szurkolóvideóval lepte meg jótékony sportolóit az Élménykülönítmény csapata.

2020. Április 03. 18:00, péntek | Bulvár

Ronaldo lesz az első dollár milliárdos futballista

A Juventus csatára, Cristiano Ronaldo lesz a harmadik élsportoló, a labdarúgók között pedig az első a világon, aki aktív pályafutása alatt egymilliárd dollárt keres - a Business Insider szerint.