Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2011. Október 10. 14:32, hétfő | PR

Legjobb Női Munkahely díj az Északdunántúli Vízműnek

Legjobb Női Munkahely díj az Északdunántúli Vízműnek

Válságban is kiemelt figyelmet fordít dolgozóira az ÉDV Zrt.

Minden tízedik munkaképes magyar munka nélkül van. 11 százalék közelében van a munkanélküliség hazánkban. Az az 1,7 millió nő, akik állással rendelkeznek, a válság idején sokszor annak is örülnek, hogy van munkájuk. Éppen emiatt elismerésre méltó teljesítmény, ha egy munkahely kiemelt figyelmet fordít a női munkavállalóira, és azok igényeire. Ilyen foglalkoztató az Északdunántúli Vízmű Zrt., aki a 250 fő feletti vállalatok kategóriájában második helyezettként- a Legjobb Női Munkahely kitüntető címet kapta

A pályázat kiírója, a Magyar Női Karrierfejlesztési Szövetség célul tűzte ki, hogy rámutat az esélyegyenlőségi szempontok mellett a nők foglalkoztatásának gazdasági szükségszerűségére és jó példákat mutat be, amelyeket más vállalkozások is átvehetnek.

Az ÉDV Zrt. munkavállalóinak közel 30%-a nő. Az itt dolgozó nők többsége a pályázat keretében kitöltendő kérdőíven kiemelten pozitívan nyilatkoztak munkáltatójukról. A pályázat elbírálása során ez igen nagy súllyal esett latba.
Az Északdunántúli Vízmű női dolgozói elmondták, hogy a társaság rendelkezik egészségmegőrző stratégiával, biztosítja számukra az egészséges munkavégzéshez szükséges feltételeket; sportnapokat, egészségmegőrző és családi rendezvényeket szerveznek. A dolgozóknak lehetőségük van prevenciós szűrővizsgálatokon részt venni, és legfőképpen támogatják a női munkatársak karrierépítési törekvéseit.

Kreitner Krisztina, az Északdunántúli Vízmű PR vezetője, a pályázat koordinátora elmondta, hogy 2011-ben Család-munka auditon vettek részt, amelynek keretében a vezetőség célul tűzte ki a rugalmas munkaidő, illetve a távfoglalkoztatás bevezetését a GYES-en lévő kolléganőknek. „Az ÉDV Zrt. vezetése kiemelt figyelmet fordít munkatársaira, és törekszik arra, hogy megteremtse számunkra a munkavégzéshez szükséges ideális körülményeket „ – fogalmazott a pr vezető.

Címkék: édv zrt, munka, vízmű

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat