Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Szeptember 05. 13:45, hétfő | Helyi önkormányzati
Forrás: tatabanya.hu

Ülésezett a Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás

Ülésezett a Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás

A Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás a napokban tartotta ülését.

A Tanácsülésen a polgármesterek döntést hoztak az Egyesített Szociális Intézmények intézményvezetői munkakör betöltésére kiírt pályázatról.

A Tanács támogatta a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal közös 2011. évi támogatási szerződés megkötését, valamint Szárliget pedagógiai szakszolgálati feladatellátásra szóló megállapodás módosítását. Megszületett a döntés, mely szerint a Társulás 100.000 Ft-tal támogatja a Komárom Esztergom Megye Közoktatásáért Közalapítvány-t, a 2012. évi Öveges József pedagógiai díj átadása céljából.
Elfogadták a Gazdaságfejlesztő Szervezet Nonprofit Kft. megbízásának további egy évre történő meghosszabbítását, azzal a céllal, hogy a szervezet továbbra is biztosítsa a területfejlesztéssel kapcsolatos feladatok ellátását.
Sor került a Tatabányai Többcélú Kistérségi Társulás Egyesített Szociális Intézmények étkeztetési feladatainak ellátására szóló pályázat kiírására, majd a Tanács zárt ülés keretein belül elbírálta az Egyesített Szociális Intézmények térítési díjakkal kapcsolatos fellebbezéseit.
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás