Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2023. Június 09. 09:52, péntek | Kék hírek
Forrás: mti

Letartóztattak egy férfit, aki láncfűrésszel fenyegette a rendőröket

Letartóztattak egy férfit, aki láncfűrésszel fenyegette a rendőröket

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség felfegyverkezve elkövetett, hivatalos személy ellen erőszak bűntette miatt folytat nyomozást egy férfi ellen, aki láncfűrésszel fenyegette a vele szemben intézkedő rendőröket.

A Központi Nyomozó Főügyészség az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta: egy Komárom-Esztergom vármegyében található tónál hétvégén, az éjszakai órákban a fején maszkot viselő férfi láncfűrésszel fenyegette a közelében tartózkodó embereket, ezért kihívták a rendőrséget.

A férfi a rendőri felszólítás ellenére nem tette le az akkor még mindig a kezében lévő láncfűrészt, hanem azzal úgy próbált közelíteni a rendőrök felé, hogy közben megkísérelte beindítani, és azt kiabálta, hogy "megdöglenek, mindenkit megöl".

Mint írták, a férfi "elektromos kényszerítő eszköz alkalmazása" következtében elejtette a láncfűrészt, de elővett egy boxert és azzal indult el az egyik rendőr felé.

Mivel az elkövető cselekményével többszöri rendőri felszólításra sem hagyott fel, az intézkedő rendőrök vele szemben - a további ellenszegülés megtöréséért - ismét elektromos sokkolót alkalmaztak és elfogták - tudatta a Központi Nyomozó Főügyészség

A Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészség a férfit gyanúsítottként hallgatta ki és elrendelte az őrizetét, majd kezdeményezte a letartóztatását, amit a Budai Központi Kerületi Bíróság el is rendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.