Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2017. Február 26. 00:00, vasárnap | Helyi

Ligaértekezletet tartott a megyei igazgatóság

Ligaértekezletet tartott a megyei igazgatóság

Az MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatósága ligaértekezletet tartott Tatabányán, a megyeháza dísztermében.

Tájékoztatták a klubok képviselőit a megyei bajnokságok 2016-2017-es tavaszi idényéről, az aktualitásokról, illetve az IFA új ügyviteli rendszer bevezetéséről is.
Beszéltek a regionális központi rendszerről, a Bozsik egyesületi program átszervezéséről, és a tehetségközpont változásairól.
Popovics György, az MLSZ társadalmi elnökségének tagja úgy fogalmazott, rengeteg változás, fejlődés ment végbe a magyar labdarúgás területén az elmúlt időszakban. Az előttünk álló szezon most rajtol a hétvégén, a játékosoknak sok erőt, kitartást kívánt a sportszerű küzdelem jegyében. Majd reményét fejezte ki, hogy eljutunk egy olyan szintre, amikor végre újra megyei futballistát üdvözölhetünk a nemzeti csapatunkban.
Khéner Lászó, az MLSZ megyei igazgatója kiemelte, a TAO támogatásoknak köszönhetően tervezhető a jövő az egyesületeknél. Szót ejtett arról, hogy elindult az amatőr C edzőképző tanfolyam, amelyen már a jelöltek többek között a modern, új edzésmódszerekkel ismerkedhetnek meg. Ezt követően hangsúlyozta, a megyei első osztályban továbbra is licence követelmény lesz, de felhívta arra is a figyelmet, hogy a megyei I. osztályra aspiráló csapatok is adják be a kérelmet.
Az igazgató elmondta, március elején tartják a szakmai napot, amin reméli, minden klub képviseli majd egyesületét. Tóth Attila, a Versenybizottság elnöke is kiegészítette néhány gondolattal az elmondottakat. Említést tett a sportorvosi engedélyekről is, majd sérülés- és kiállításmentes szezont kívánt, a fair play szellemében. Baranya István, az MLSZ Szakmai Bizottságának elnöke a Tehetség Kiválasztási Programról informálta a hallgatóságot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya