Városlista
2020. szeptember 19, szombat - Vilhelmina

Hírek

2011. Szeptember 04. 14:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Lola: nem kell a szexi dögöt mutatni mindenkinek

Lola: nem kell a szexi dögöt mutatni mindenkinek

Lola nemcsak laza iskolás, de szexi nő is tud lenni, s ezt már korábban is bizonyította.

A fiatal énekesnő az évek során megtanulta, hogyan hozhatja ki magából a legjobbat, amit kedvese, a Jóban Rosszban című sorozatból ismert Baronits Gábor is elismerő pillantásokkal jutalmaz.

 

STOP: Már egy ideje új külsővel láthatunk. Tinilányból felnőtt nő lettél...

Lola: Nemrég az egyik rajongómtól kaptam egy vastag könyvet, amiben rengeteg kép volt. Nézegettük a párommal, Gáborral és azt láttuk, hogy 2009 környékén történt egy nagy változás - általában 16-nak néznek, de már 23 éves vagyok -, ami nem tudom, hogy minek tudható be. Sosem voltam az a "pakolom magam" nőtípus, ugyanakkor, ha valahova szépen fel kell öltözni, vagy nőiesnek kell lenni, akkor szeretem kirittyenteni magam. Az évek alatt megtanultam, hogyan tudom magamból a legjobbat kihozni, de általában laza vagyok. Suliban sem érdekel, hogy más lányok mellettem 12 centis tűsarkúban tipegnek. Szerintem egy nő ne csak nőies, de laza is tudjon lenni.

- De, ha például a "Benned élek" című szám klipjére gondolunk, ami egy kicsit merészre sikerült...

- Nagyon szeretek szerepelni /nevet/. De azt gondolom, hogy nem kell a szexi dögöt mutatni mindenkinek. Az a klipforgatás nagyon jó volt Indiánnal. Ott ezt az oldalamat szerették volna látni, és nem is volt vele gond. A két dolgot viszont szét kell választani. Ha suliba megyek, vagy elintézni valamit, akkor szeretek lazán szaladgálni, szerintem ezt Gábor is szereti. Persze, ha színházba, vagy valamilyen rendezvényre megyünk, akkor azt is értékeli, ha fél óra múlva teljesen máshogy nézek ki.

- Nyaralni voltatok együtt?

- Úgy terveztük, de nekem közben jöttek be fellépések. Úgyhogy ez olyan fiús program volt, én pedig úgy voltam vele, menjenek csak, én is szeretek csak lányokkal menni. Ő tehát nyaralt négy napot, én nem, de Olaszországban forgattunk klipet, így ott volt időm szétnézni egy kicsit. Még soha nem voltam Velencében, gyönyörű város! Viszont mondtam is Gábornak, hogy attól függetlenül, hogy már visszament forgatni, kérjen két napot, azt hozzátesszük egy hétvégéhez és akkor még el tudunk menni valahová.

- Ezek szerint akkor már együtt is éltek?

- Egy hete költöztünk össze, de eddig is sokat voltunk együtt, úgyhogy ez sok dolgon nem változtatott, maximum azon, hogy már rendezettebb az élet. Nagyon jól érezzük magunkat együtt, az együttélés komoly dolog, hiszen nem egy hét után döntöttünk így, hanem végig gondoltuk, eltelt egy év. Így szerintem más, mint amikor ott ragad az ember.

- Komolyabb terveitek is vannak talán?

- Ez egy nagy terv, ami sokáig jó lesz. Talán egy kutyát szeretnénk, de mást egyelőre nem. Olyan jó lenne egy házi kedvenc! Persze vigyázni kell rá, nagy lelke van és nem akarjuk otthon hagyni egyedül. A kutya majdnem olyan, mint egy gyerek, úgyhogy majd még kitaláljuk. Szerintem valami nagytestű lesz, amit tudok gyömöszölni és viszem magammal, ahová csak tudom.

- Zeneileg mi történt veled nyáron?

- Nagyon sokat voltam fellépni, ez az időszak nekünk mindig nagyon fontos, hiszen ekkor találkozunk a közönségünkkel. Készült egy új dalom melyet SP írt nekem, most forgattunk hozzá klipet Indián csapatával Olaszországban, remélem a napokban elkészül és mindenki láthatja majd . A nyár csak fellépésről, dalkészítésről szólt és arról, hogy ide-oda mentünk, meg persze terveztem, hogy szeptembertől mit fogok csinálni...

STOP

Címkék: lola

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 19. 07:00, szombat | Bulvár

Diéta Percek Varga Ferivel, sertéspörkölt tarhonyával - VIDEÓ

Feri megmutatja nekünk, hogyan lehet egy igazi magyaros sertéspörköltet diétásan elkészíteni. Jó étvágyat hozzá! :)

2020. Szeptember 18. 18:03, péntek | Bulvár

Andonik 4s vendégei: Gájer Bálint, MC Hawer és Tekknő - VIDEÓ

Ismét egy rendhagyó műsor a Balaton partjáról! Gájer Bálint, MC Hawer és Tekknő mesél első balatoni emlékeiről.

2020. Szeptember 18. 11:10, péntek | Bulvár

Főzzünk Robival! Mediterrán halleves - VIDEÓ

Robi ezen a héten egy különleges mediterrán hallevest készít nekünk! Tartsatok velünk!

2020. Szeptember 18. 09:03, péntek | Bulvár

Elton John nyolclemezes dobozt jelentet meg tele ritkaságokkal

Jewel Box címmel nyolclemeznyi ritkaságot, B-oldalt és egyéb csemegéket jelentet meg Elton John. Az archívumban talált kincsek öt és fél évtizedes pályafutás gyümölcsei.