Városlista
2020. január 23, csütörtök - Zelma

Hírek

2011. Augusztus 14. 07:53, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Már fenik a szikét - mit szabnának át a friss szépségkirálynőn?

Már fenik a szikét - mit szabnának át a friss szépségkirálynőn?

Szunai Linda, a Miss Wolrd Hungary cím idei nyertese egyelőre nem feküdne kés alá - bár plasztikai sebész bőven akad, aki elvállalná a műtétet.

- Több sebész is megkeresett már - nyilatkozta a barna szépség az Új Ásznak - de egyelőre nem szeretnék plasztikai beavatkozást. Később el tudok képzelni egy mellnagyobbító, mellformáló beavatkozást, főleg szülés után, de most az edzésre helyezem a hangsúlyt. Belső combra és fenékre szinte nem lehet eleget dolgozni.

STOP

Címkék: szépség

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 22. 17:10, szerda | Bulvár

Az Andonik Médiaválogatott Szigetszentmiklóson - VIDEÓVAL

Ezúttal a Szigetszentmiklósi Teremlabdarúgó Kupán vett részt a csapat, amelyről a csapat kapitánya, Nagy Anett tájékoztatja bővebben a nézőket.

2020. Január 22. 16:05, szerda | Bulvár

Bradley Cooper a Netflixnél rendez filmet

A Netflix karolta fel Bradley Cooper új filmjét, amelyet a világhírű karmesterről, Leonard Bernsteinről forgat - írta kedden a variety.com.

2020. Január 22. 13:04, szerda | Bulvár

Ozzy Osbourne Parkinson-kórban szenved

Ozzy Osbourne, a Black Sabbath egykori vezető énekese szerdán az amerikai ABC televíziónak a feleségével együtt adott érzelmes interjúban tárta fel, hogy Parkinson-kórban szenved.

2020. Január 22. 08:53, szerda | Bulvár

Harry és Meghan figyelmeztette a sajtót, hogy hagyja őket békén

Jogi ellenlépéseket helyezett kilátásba kedden Harry herceg és felesége, Meghan hercegnő arra az esetre, ha a lesipuskás fotósok továbbra sem hagyják őket békén.