Városlista
2020. július 8, szerda - Ellák

Hírek

2011. Július 13. 07:29, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Maradandó károsodást szenvedett a meglőtt férfi

Maradandó károsodást szenvedett a meglőtt férfi

Életveszélyes állapotban van a hajnalban, Veszprémben meglőtt férfi.

Sajtóinformációk szerint 2 embert állítottak elő a veszprémi lövöldözés miatt - a rendőrség egyelőre a nyomozás érdekeire hivatakozva nem erősítette meg a hírt, és további részleteket sem közölt az ügyről.

A hírTV helyszíni tudósítója elmondta, hogy a 40 éves P. Sándort, - aki nem volt ismeretlen a rendőrség előtt - hajnalban saját háza előtt lőtték meg.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendőr alezredese, Péter Katalin elmondta, a helyszíni szemlét befejezték, több embert elő is állítottak. Jelenleg folyik a kihallgatásuk. Péter Katalin hozzátette, emberölés miatt nyomoz a rendőrség. Életveszélyes állapotban szállították kórházba a meglőtt férfit. A kórház főigazgatója megerősítette a hírt és hozzátette, azonnali életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. A férfi azóta is életveszélyes állapotban van. A hírTV tudósítója elmondta, információi szerint P. Sándor maradandó károsodást szenvedett. (da)

hírTV

Címkék: meglőtt

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 16:07, kedd | Kék hírek

Hét év börtönt kapott húszkilónyi drog elrejtéséért egy külföldi kamionos

Hét év börtönre ítéltek kábítószer birtoklásáért egy horvát-szerb állampolgárságú kamionsofőrt, aki csaknem húszkilónyi marihuánát rejtett el járműve fülkéjében. A Kecskeméti Törvényszék ítélete nem jogerős.

2020. Július 07. 06:09, kedd | Kék hírek

Szökött rabot keres a kalocsai rendőrség

Szökött rabot keres a Kalocsai Rendőrkapitányság: a férfi még szombaton, munkavégzés közben engedély nélkül távozott az állampusztai börtön közeléből - közölte a police.hu-n a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

2020. Július 06. 12:00, hétfő | Kék hírek

Vadkamera buktatta le drogtermesztőket

A büntetőeljárás során beszerzett adatokat figyelembe véve a nyomozók a férfiak tettét kábítószer-kereskedelemmé minősítették át.

2020. Július 04. 08:13, szombat | Kék hírek

Milliárdos adócsalás miatt ítélték el egy bűnszervezet tagjait Szegeden

Jogerősen nyolc év fegyház-, illetve hét év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla pénteken egy magyar és egy bolgár férfit,