Városlista
2020. február 22, szombat - Gerzson

Hírek

2012. Március 01. 07:01, csütörtök | Belföld
Forrás: OrintPress

Márciustól indul az Étterem Hét

Márciustól indul az Étterem Hét

Az Étterem Hét számos külföldi országban már bejáratott, népszerű eseménynek minősül, amely tavaly óta hazánkban is megrendezésre kerül.

A lényege, hogy a vendég a budapesti TOP éttermekben, mindenhol 3000 forintos egységáron étkezhet, tokkal-vonóval, szervízdíjjal együtt. A sikeres programhoz idén 51 vendéglátóhely csatlakozott.

Étkezni egy igazán jó minőségű budapesti étteremben általában drága, kivéve a budapesti Étterem Hét ideje alatt. Kiss Zoltán, a programnak a virtuális térben platformot adó DiningCity.com kapcsolattartója a Borászportálnak elárulta, a tavaly résztvevő 31 étteremhez idén 20 további fővárosi étterem csatlakozott. A tavalyi program keretében megvalósult magas résztvevői szám jelzi, hogy a budapesti lakosság körében fennáll az igény TOP éttermekben történő étkezésre elérhető áron – mondta Kiss Zoltán.Az Étterem Hét-re kizárólag a www.etteremhet.hu oldalon lehet asztalt foglalni február 29-től egy úgynevezett real time asztalfoglalásokat számláló rendszerrel.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 22. 16:23, szombat | Belföld

Érdemes lenne bevezetni a kétlépcsős azonosítást az internetes csalások ellen

A kétlépcsős azonosítás (kétfaktoros autentikáció) jelenthet megoldást az internetes csalásokkal szemben - mondta Bársony Péter kiberszakértő szombaton az M1 csatornán.

2020. Február 22. 14:16, szombat | Belföld

Alig egy hét maradt a kgfb-díjak befizetésére

Alig egy hét maradt a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) díjának befizetésére - figyelmeztet a Független Biztosítási Alkuszok Magyarországi Szövetsége (FBAMSZ) és a Magyar Biztosítók Szövetsége (Mabisz).

2020. Február 22. 11:08, szombat | Belföld

Elfogtak egy hackert, aki feltörte egy áruház weboldalát

A rendőrök elfogtak egy hackert, aki egy műszaki cikkeket forgalmazó áruház weboldalát törte fel és a megrendelt árukért nem fizetett - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

2020. Február 22. 08:30, szombat | Belföld

Az adatokban rejlik az üzleti siker titka

Egész más felfogásban kell tanítani a statisztikát, mint eddig. Egyrészt meg kell szerettetni a tantárgyat a hallgatókkal, másrészt pótolni kell azokat a matematikai tudáshiányokat -