Városlista
2020. szeptember 28, hétfő - Vencel

Hírek

2012. Március 01. 07:01, csütörtök | Belföld
Forrás: OrintPress

Márciustól indul az Étterem Hét

Márciustól indul az Étterem Hét

Az Étterem Hét számos külföldi országban már bejáratott, népszerű eseménynek minősül, amely tavaly óta hazánkban is megrendezésre kerül.

A lényege, hogy a vendég a budapesti TOP éttermekben, mindenhol 3000 forintos egységáron étkezhet, tokkal-vonóval, szervízdíjjal együtt. A sikeres programhoz idén 51 vendéglátóhely csatlakozott.

Étkezni egy igazán jó minőségű budapesti étteremben általában drága, kivéve a budapesti Étterem Hét ideje alatt. Kiss Zoltán, a programnak a virtuális térben platformot adó DiningCity.com kapcsolattartója a Borászportálnak elárulta, a tavaly résztvevő 31 étteremhez idén 20 további fővárosi étterem csatlakozott. A tavalyi program keretében megvalósult magas résztvevői szám jelzi, hogy a budapesti lakosság körében fennáll az igény TOP éttermekben történő étkezésre elérhető áron – mondta Kiss Zoltán.Az Étterem Hét-re kizárólag a www.etteremhet.hu oldalon lehet asztalt foglalni február 29-től egy úgynevezett real time asztalfoglalásokat számláló rendszerrel.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 28. 10:04, hétfő | Belföld

A kormányt kérdezik a képviselők

A képviselők a kormány tagjainak tesznek fel azonnali kérdéseket és kérdéseket az Országgyűlés hétfői ülésnapján.

2020. Szeptember 28. 07:07, hétfő | Belföld

Szlávik: nem igaz, hogy a maszk nem véd a fertőzés ellen

Nem igaz, hogy a maszk nem véd a fertőzés ellen, a rendszeres maszkhasználattal a betegek meg tudják akadályozni a koronavírus-fertőzés átadását, az egészségesek pedig meg tudják védeni magukat a fertőzéstől

2020. Szeptember 28. 06:00, hétfő | Belföld

Az októberi hétvégéken is lehet utazni Dunakanyar-napijeggyel

November elsejéig még megvásárolható a Dunakanyar-napijegy, amely korlátlan utazásra jogosít fel a Dunakanyar-körjáraton,

2020. Szeptember 28. 05:00, hétfő | Belföld

Felhős, többfelé esős idővel indul a hét

Felhős, többfelé esős idővel indul a hét. A hétvégén kissé melegszik a levegő, néhol akár 27-28 Celsius-fok is lehet - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.