Városlista
2020. február 24, hétfő - Mátyás

Hírek

2011. Szeptember 06. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Még mindig igéző az ötvenes modell

Még mindig igéző az ötvenes modell

Kelly LeBrock a piros ruhás nőként lett több millió férfi vágyálma, és ugyan azóta sok idő eltelt, de még ma is könnyen elcsavarhatná bárki fejét.

Huszonhét évvel ezelőtt Gene Wilder fejét egy másodperc alatt elcsavarta Kelly LeBrock A piros ruhás nő című filmben. De nemcsak a legendás komikus, hanem rengeteg férfi is áldozatául esett a gyönyörű modellnek, aki azért a ma sem panaszkodhat a külsejére. Bár már ötvenegy esztendős, de korához képest remek az alakja, és nem nagyon látszik rajta az eltelt idő. Viszont az kicsit ciki, hogy még mindig erőlteti a piros ruhákat, pedig nem feltétlenül áll neki jól mindegyik.

Azonban a máig vonzó megjelenése ellenére is képtelen magának párt találni. Amióta a kilencvenes évek közepén elvált Steven Segaltól, nem volt egy komoly kapcsolata sem. Pedig anno az összes rocker a lábai előtt hevert, még Ronnie Wood is majdnem elhagyta a nejét miatta. De minden téren nem maradhatott változatlan az élete az elmúlt három évtizedben.

Címkék: modell

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 24. 15:00, hétfő | Bulvár

Nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl a SZIN-en

Nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl a nyári fesztiválszezon egyik záróeseményén, a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) - tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t.

2020. Február 24. 09:01, hétfő | Bulvár

Lovas Rozi: A baba jött, amikor jönnie kellett, mi pedig tárt karokkal várjuk

Így élik meg első terhességüket a GLAMOUR Women of the Year kismamái.

2020. Február 24. 07:09, hétfő | Bulvár

Elkészül a Jóbarátok egy külön epizódja a régi sztárokkal

Egy epizód erejéig újra összeáll a Jóbarátok régi sztárszereposztása. A 15 éve befejeződött népszerű sorozat új részét a májusban induló HBO Max streamingszolgáltató rendelte meg.

2020. Február 23. 10:34, vasárnap | Bulvár

Négy produkció már A Dal 2020 döntőjében

Négy produkció jutott a március 7-i döntőbe A Dal 2020 szombati első elődöntőjéből: