Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2016. Január 05. 08:55, kedd | Helyi

Megújult a Dózsakerti Óvoda és az Óvárosi Óvoda is

Megújult a Dózsakerti Óvoda és az Óvárosi Óvoda is

Átfogó energetikai korszerűsítés fejeződött be a Dózsakerti Óvodában, valamint elkészült az Óvárosi Bölcsőde felújítása is, melynek köszönhetően modernebbek, költséghatékonyabbak és környezetkímélőbbek lettek az épületek.

Egy, még 2013-ban beadott, de csak 2015 őszén elbírált sikeres pályázatnak köszönhetően a fűtési rendszer fejlesztésével megvalósult az Óvárosi Bölcsőde felújítása, valamint befejeződött a Dózsakerti Óvoda teljes energetikai megújítása is.

A mintegy 160 millió forint összértékű fejlesztéseknek köszönhetően a Dózsakerti Óvodában sor került a nyílászárók cseréjére és az épület teljes szigetelésére, valamint új hőközpontot, új fűtési rendszert és szabályozható radiátorokat is kapott az intézmény.

Az Óvárosi Bölcsőde 2014. évi, teljes homlokzati és tetőtéri hőszigetelése után 2015-ben új hőközpont került az intézményben kialakításra, valamint szabályozhatóvá alakították a radiátorokat is, ezzel téve teljessé az intézmény energetikai korszerűsítését.

2015-ben a Dózsekerti Óvoda, Óvárosi Bölcsőde és a Kölcsey Ferenc Általános Iskola 288 millió forint értékű teljes energetikai korszerűsítésén kívül 14 tatabányai intézményben zajlottak felújítások, beruházások. Megújult a felsőgallai Széchenyi István Általános Iskola teljes tetőszerkezete is, valamint befejeződött többek között a Bárdos László Gimnázium vizesblokkjainak II. ütemű beruházása, a Jókai Mór Általános Iskola vizesblokkjának felújítása, valamint a Kertvárosi Általános Iskola játszóterének és a Móra Ferenc Általános Iskola tornatermének megújítása is.

Fotó: tatabanya.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya