Városlista
2020. február 24, hétfő - Mátyás

Hírek

2011. Szeptember 04. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Mel Gibson újabb summát fizethet exének

Mel Gibson újabb summát fizethet exének

Mel Gibson, A rettenthetetlen sztárja újabb summát adott volt kedvesének. A színész ezúttal 750 ezer dollárt fizetett ki Oksana Grigorievának, hogy pontot tegyenek hosszú ideje húzódó gyermek elhelyezési vitájukra.

A Los Angeles-i legfelsőbb bíróság bírája úgy döntött, hogy a kétszeres Oscar-díjas sztár, és énekesnő kedvese ezentúl mind anyagilag, mind fizikailag közösen gyakorolják gyermekük felügyeletét. A meghallgatáson jelen volt a balhéiról is híres színész, valamint az orosz származású művésznő.

A megállapodás szerint azonban Gibson ugyanannyi gyermektartást fizet majd a két éves Lucia után, mint előző házasságából született hét gyermekének. Ezen kívül Grigorieva egészen a kislány 18 éves koráig lakhat Mel kaliforniai házában.

Oksana ügyvédje elmondta: "Oksana és Mel szerelmesek voltak, három évig. Lucia pedig egy tervezett gyermek, az édesanyja csak az ő érdekeit vette figyelembe. Ezzel a megállapodással azt érte el, hogy ő maga nevelheti fel a kislányt, nem kell dadákra bíznia."

STOP

Címkék: mel gibson

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 24. 15:00, hétfő | Bulvár

Nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl a SZIN-en

Nemzetközi sztárok és hazai sikercsapatok lépnek föl a nyári fesztiválszezon egyik záróeseményén, a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) - tájékoztatták a szervezők hétfőn az MTI-t.

2020. Február 24. 09:01, hétfő | Bulvár

Lovas Rozi: A baba jött, amikor jönnie kellett, mi pedig tárt karokkal várjuk

Így élik meg első terhességüket a GLAMOUR Women of the Year kismamái.

2020. Február 24. 07:09, hétfő | Bulvár

Elkészül a Jóbarátok egy külön epizódja a régi sztárokkal

Egy epizód erejéig újra összeáll a Jóbarátok régi sztárszereposztása. A 15 éve befejeződött népszerű sorozat új részét a májusban induló HBO Max streamingszolgáltató rendelte meg.

2020. Február 23. 10:34, vasárnap | Bulvár

Négy produkció már A Dal 2020 döntőjében

Négy produkció jutott a március 7-i döntőbe A Dal 2020 szombati első elődöntőjéből: