Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Március 19. 22:50, hétfő | Helyi
Forrás: Origo.hu

Mészárlás és öngyilkosság Újvárosban

Mészárlás és öngyilkosság Újvárosban

Húsvágó bárddal végzett az anyjával, majd kiugrott a szomszédos tömbház tizedik emeletéről egy tatabányai férfi. A 20 éves férfi, az apját is súlyosan bántalmazta, mielőtt végzett volna magával.

Húsvágó bárddal megölte az anyját egy húszéves férfi hétfőn Tatabányán, rátámadt az apjára is, majd a lakást elhagyta, és a szomszéd ház tízedik emeletéről kiugrott - tájékoztatta a megyei mentésirányítás az MTI-t. Ilku Gábor mentésirányító az Ifjúmunkás úti panelházakban történtekről elmondta: a dulakodás közben az apa is súlyosan megsérült, a fiatalember a helyszínen életét vesztette.

A Komárom-Esztergom megye híreivel foglalkozó hírportál szerint az anya a fotelben üldögélt, amikor a fia rátámadt, és olyan súlyos fejsérüléseket okozott neki, hogy a helyszínen az életét veszítette. Az édesapa ezután ért haza. Ő először nem látta, hogy mi történt a párjával, csak a rendetlenség miatt kérte számon a fiát. A híroldal szerint az apa épp a konyhában mosott kezet, amikor a fiú hátulról kétszer is lesújtott a fejére a bárddal, majd a karját és lábát is megsértette. A 20 éves fiú ezután átment a szomszédos tömbházba, ahol a tízedik emeletről kiugrott.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya