Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2015. Október 30. 09:26, péntek | Helyi

Mészáros Zoltán bronzérmes lett az országos bajnokságon

Mészáros Zoltán bronzérmes lett az országos bajnokságon

2015. október 21-24 között Debrecenben került megrendezésre a junior korosztályú ökölvívók számára az országos bajnokság. A seregszemlén nagy létszámú nevező jelent meg, szám szerint 156 fő.

A Tatabányai Sport Club ökölvívó szakosztálya 3 fővel vett részt. A nagyszámú résztvevők miatt, szinte minden súlycsoportban közel maximális volt az indulók létszáma.
Ennek köszönhetően 63 kg-ban Kutacs Rolandnak egy Botos Akadémiás ellenféllel kellett megküzdenie és mivel a TSC versenyzője harcosabban küzdött a negyed döntőbe jutásért, így végül az Ő kezét emelték a magasba. A következő mérkőzésén a bronzéremért küzdött egy KSI-s versenyző ellen Roland keményen küzdött, azonban az ellenfél szoros mérkőzésen jobbnak bizonyult.
Mága Richárd +80 kg-ban az idei év diákolimpiai bajnokával küzdött meg a bronzéremért, de technikailag az ellenfél jobbnak bizonyult, így végül a Zuglói BC versenyzője jutott tovább.
Mészáros Zoltán szintén szupernehézsúlyban, az első napon a Taksonyról érkező ellenféllel találkozott, akit nagy csatában, egyhangú pontozással megvert. A bronzéremért a súlycsoportban a jelenlegi válogatottal - aki idén a junior világbajnokságon is részt vett – a Békési Tornaegylet versenyzőjével Ferhat Nassimmal csapott össze. A kemény küzdelemben a TSC versenyzője jobbnak bizonyult, így végül a bíró az Ő kezét emelte a magasba és megküzdhetett a döntőbe jutásért. Az elődöntőben a Gyöngyösi Atlétikai Club versenyzője volt az ellenfele, akivel a fináléba jutásért nagy csatát vívtak, de a pontozó bírók a gyöngyösi öklözőt látták jobbnak, így Mészáros Zoltán, a TSC versenyzője végül a dobogó 3. fokára állhatott. Mága Richárd és Kutacs Roland az 5. helyen végzett. A versenyzőket felkészítette Rózsa András és Kardos József. Az országos bajnokságon bíróként vett részt Babai Sándor, Csokor Csaba és Csokor Zoltán.
A képen látható: Csokor Csaba, Babai Sándor, Kutacs Roland, Rózsa András, Mága Richárd, Mészáros Zoltán, Csokor Zoltán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 09:08, péntek | Helyi

TÖRETLEN EGYÜTTMŰKÖDÉS

Közös képzést tartottak a rendőrök és az önkéntes tűzoltók.

2024. Március 17. 07:12, vasárnap | Helyi

Olimpiai selejtező

Hiába védett ihletett formában Bartucz, kikapott a kéziválogatott

2024. Március 09. 06:53, szombat | Helyi

Aranycsata

Jön a rangadó a bajnoki címért folyó küzdelemben

2024. Március 01. 18:09, péntek | Helyi

Gyászol Tatabánya

Elhunyt a város szeretett karnagya