Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Október 18. 00:00, péntek | PR

Mitől lesz igazán páratlan egy fogtechnika?

Mitől lesz igazán páratlan egy fogtechnika?

Mikor az ember fogorvoshoz fordul, nem is gondolná, hogy milyen összetett munka áll a háttérben, és milyen fontos tényezőknek kell jelen lenniük a tökéletes eredmény érdekében.

A megfelelő technikai háttér

Amikor egy fogászati centrumba érkezünk, nem csak a fogorvosoktól függ, hogy a tervezett kezelés milyen eredménnyel fog járni. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy egy jól felszerelt fogtechnikai labor álljon a rendelkezésre. Mivel számos kezelés nem egyszerűen önmagában egy foghúzás vagy éppen egy fogkő leszedés, így bonyolultság függvényében szükség van a háttérmunkálatokra. Mivel igazán szép és jó minőségű munkák csak tökéletes anyagokból készülhetnek, így roppant fontos, hogy a fogászati centrum kiválasztásakor nagy hangsúlyt fektessünk arra, hogy milyen anyagokkal dolgoznak.

A legtöbb fogtechnikai munkához egy jól felszerelt és szakképzett emberek által üzemeltetett labor az, ami elengedhetetlen. Ettől nagyban függenek az elkészített fogművek, koronák, hidak, fogsorok. Ez teszi lehetővé azt, hogy páciensként minden esetben az általunk elvárt minőséget kaphassuk.

Milyen fogművekhez elengedhetetlen egy technikai labor?

Általában elmondható, hogy a fogorvosok és a laborban dolgozó fogtechnikusok között minden esetben fontos, hogy harmonikus és együttműködő legyen a légkör. Ehhez nagyfokú hozzáértés és csapatmunka szükséges, mivel mindkét fél számára fontos, hogy mindenki precízen és hatékonyan végezze a munkáját. Ezt pedig nem lehet negatív, vagy éppen egymást lehúzó légkörben végezni. Ez a páciens számára nagyon fontos, hiszen általában az ember szereti azt kapni, amit kér.

A leggyakrabban alkalmazott fogműveket gyűjtöttük össze, amikhez elengedhetetlen egy jól felszerelt fogtechnikai labor. Ezt szigorú, Európai Uniós szabványoknak megfelelően kell elkészíteni.

• Fémkerámia-koronák és -hídpótlások, amik rendkívül tartósak, és a helyes ápolás mellett évekig képesek biztosítani a szép mosolyt és a megfelelő harapást.

• Porcelánkoronák, amik rendkívül erősek és természetes hatásúak, ám ennél léteznek sokkal valósághűbbek is. Fémallergiásoknak nem jó választás.

• Aranykerámia-korona és -hídpótlások esetében rendkívül természetes hatást érhetünk el.

• Fogászati betétek, amik lehetnek inlay vagy onlay betétek egyaránt.

• Részleges és teljes kivehető fogsorok, amelyeket több időbe telik megszokni, de költségkímélő és természetesnek ható megoldás.

• Implantátumokra készülő fogpótlások, amik akár élethosszig tartanak.

• Egyéb megoldások, melyek lehetnek harapásemelő és fogfehérítő sínek egyaránt.

Válaszd a Completdent szolgáltatásait, amennyiben fogászati kezelésre, fogtechnikára van szükséged!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.