Városlista
2021. január 20, szerda - Sebestyén

Hírek

2019. Október 18. 00:00, péntek | PR

Mitől lesz igazán páratlan egy fogtechnika?

Mitől lesz igazán páratlan egy fogtechnika?

Mikor az ember fogorvoshoz fordul, nem is gondolná, hogy milyen összetett munka áll a háttérben, és milyen fontos tényezőknek kell jelen lenniük a tökéletes eredmény érdekében.

A megfelelő technikai háttér

Amikor egy fogászati centrumba érkezünk, nem csak a fogorvosoktól függ, hogy a tervezett kezelés milyen eredménnyel fog járni. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy egy jól felszerelt fogtechnikai labor álljon a rendelkezésre. Mivel számos kezelés nem egyszerűen önmagában egy foghúzás vagy éppen egy fogkő leszedés, így bonyolultság függvényében szükség van a háttérmunkálatokra. Mivel igazán szép és jó minőségű munkák csak tökéletes anyagokból készülhetnek, így roppant fontos, hogy a fogászati centrum kiválasztásakor nagy hangsúlyt fektessünk arra, hogy milyen anyagokkal dolgoznak.

A legtöbb fogtechnikai munkához egy jól felszerelt és szakképzett emberek által üzemeltetett labor az, ami elengedhetetlen. Ettől nagyban függenek az elkészített fogművek, koronák, hidak, fogsorok. Ez teszi lehetővé azt, hogy páciensként minden esetben az általunk elvárt minőséget kaphassuk.

Milyen fogművekhez elengedhetetlen egy technikai labor?

Általában elmondható, hogy a fogorvosok és a laborban dolgozó fogtechnikusok között minden esetben fontos, hogy harmonikus és együttműködő legyen a légkör. Ehhez nagyfokú hozzáértés és csapatmunka szükséges, mivel mindkét fél számára fontos, hogy mindenki precízen és hatékonyan végezze a munkáját. Ezt pedig nem lehet negatív, vagy éppen egymást lehúzó légkörben végezni. Ez a páciens számára nagyon fontos, hiszen általában az ember szereti azt kapni, amit kér.

A leggyakrabban alkalmazott fogműveket gyűjtöttük össze, amikhez elengedhetetlen egy jól felszerelt fogtechnikai labor. Ezt szigorú, Európai Uniós szabványoknak megfelelően kell elkészíteni.

• Fémkerámia-koronák és -hídpótlások, amik rendkívül tartósak, és a helyes ápolás mellett évekig képesek biztosítani a szép mosolyt és a megfelelő harapást.

• Porcelánkoronák, amik rendkívül erősek és természetes hatásúak, ám ennél léteznek sokkal valósághűbbek is. Fémallergiásoknak nem jó választás.

• Aranykerámia-korona és -hídpótlások esetében rendkívül természetes hatást érhetünk el.

• Fogászati betétek, amik lehetnek inlay vagy onlay betétek egyaránt.

• Részleges és teljes kivehető fogsorok, amelyeket több időbe telik megszokni, de költségkímélő és természetesnek ható megoldás.

• Implantátumokra készülő fogpótlások, amik akár élethosszig tartanak.

• Egyéb megoldások, melyek lehetnek harapásemelő és fogfehérítő sínek egyaránt.

Válaszd a Completdent szolgáltatásait, amennyiben fogászati kezelésre, fogtechnikára van szükséged!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 07. 17:31, csütörtök | PR

Mikrohullámú sütő, a forró fogások felelőse

A felgyorsult életmód az élet számos területe mellett az étkezésünkre is hatással van. Hétközben kevesebb időnk marad erre, azonban fontos, hogy meleg ételeket fogyaszthassunk.

2020. December 16. 09:53, szerda | PR

3 ok, amiért tuti döntés a szakács állás

Ha biztos megélhetést szeretnél, érdemes olyan munkát keresni, amire a jövőben is mindig szükség lesz. Nem könnyű ilyet találni, de most megmutatjuk, miért tuti választás és hosszútávú karrierlehetőség a szakács állás.

2020. December 09. 12:27, szerda | PR

Az irodabérlés legfontosabb szempontjai

Cégünk számára minden bizonnyal olyan főhadiszállást kívánunk találni, mely minden igényünket kielégíti. Egy modern, jól felszerelt és ízlésesen berendezett iroda a saját munkánkat is megkönnyítheti.

2020. November 26. 18:37, csütörtök | PR

Öt pontban bemutatjuk, hogyan épül fel egy lézernyomtató működése

A lézernyomtató a leggazdaságosabb megoldás, ha valaki sokat nyomtat, nemcsak gyors és csendes, de olcsó az üzemeltetése is.