Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2019. Október 18. 00:00, péntek | PR

Mitől lesz igazán páratlan egy fogtechnika?

Mitől lesz igazán páratlan egy fogtechnika?

Mikor az ember fogorvoshoz fordul, nem is gondolná, hogy milyen összetett munka áll a háttérben, és milyen fontos tényezőknek kell jelen lenniük a tökéletes eredmény érdekében.

A megfelelő technikai háttér

Amikor egy fogászati centrumba érkezünk, nem csak a fogorvosoktól függ, hogy a tervezett kezelés milyen eredménnyel fog járni. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy egy jól felszerelt fogtechnikai labor álljon a rendelkezésre. Mivel számos kezelés nem egyszerűen önmagában egy foghúzás vagy éppen egy fogkő leszedés, így bonyolultság függvényében szükség van a háttérmunkálatokra. Mivel igazán szép és jó minőségű munkák csak tökéletes anyagokból készülhetnek, így roppant fontos, hogy a fogászati centrum kiválasztásakor nagy hangsúlyt fektessünk arra, hogy milyen anyagokkal dolgoznak.

A legtöbb fogtechnikai munkához egy jól felszerelt és szakképzett emberek által üzemeltetett labor az, ami elengedhetetlen. Ettől nagyban függenek az elkészített fogművek, koronák, hidak, fogsorok. Ez teszi lehetővé azt, hogy páciensként minden esetben az általunk elvárt minőséget kaphassuk.

Milyen fogművekhez elengedhetetlen egy technikai labor?

Általában elmondható, hogy a fogorvosok és a laborban dolgozó fogtechnikusok között minden esetben fontos, hogy harmonikus és együttműködő legyen a légkör. Ehhez nagyfokú hozzáértés és csapatmunka szükséges, mivel mindkét fél számára fontos, hogy mindenki precízen és hatékonyan végezze a munkáját. Ezt pedig nem lehet negatív, vagy éppen egymást lehúzó légkörben végezni. Ez a páciens számára nagyon fontos, hiszen általában az ember szereti azt kapni, amit kér.

A leggyakrabban alkalmazott fogműveket gyűjtöttük össze, amikhez elengedhetetlen egy jól felszerelt fogtechnikai labor. Ezt szigorú, Európai Uniós szabványoknak megfelelően kell elkészíteni.

• Fémkerámia-koronák és -hídpótlások, amik rendkívül tartósak, és a helyes ápolás mellett évekig képesek biztosítani a szép mosolyt és a megfelelő harapást.

• Porcelánkoronák, amik rendkívül erősek és természetes hatásúak, ám ennél léteznek sokkal valósághűbbek is. Fémallergiásoknak nem jó választás.

• Aranykerámia-korona és -hídpótlások esetében rendkívül természetes hatást érhetünk el.

• Fogászati betétek, amik lehetnek inlay vagy onlay betétek egyaránt.

• Részleges és teljes kivehető fogsorok, amelyeket több időbe telik megszokni, de költségkímélő és természetesnek ható megoldás.

• Implantátumokra készülő fogpótlások, amik akár élethosszig tartanak.

• Egyéb megoldások, melyek lehetnek harapásemelő és fogfehérítő sínek egyaránt.

Válaszd a Completdent szolgáltatásait, amennyiben fogászati kezelésre, fogtechnikára van szükséged!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 18. 09:36, hétfő | PR

Templomot épített a Jánosik Kft.

Görögkatolikus templomot épített Mezőkövesden a Jánosik és Társai Kft. A zöldmezős beruházást, az alapoktól kezdve kulcsrakész állapotig a cég végezte.

2020. Május 09. 10:53, szombat | PR

5 tuti tipp a sikeres nyelvvizsgához

Nyelvvizsgázni nehéz, legalábbis az első vizsga mindenképpen kihívás. Vannak azonban általános tippek nyelvvizsga típustól függetlenül, amik segíthetnek, hogy könnyedén vedd. Mutatjuk!

2020. Április 15. 12:01, szerda | PR

Ismerjük meg Mrs. Whiskyt, a híres whiskygeeket

2020. Április 03. 05:00, péntek | PR

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.