Városlista
2019. november 17, vasárnap - Hortenzia, Gergő

Hírek

2019. Október 18. 00:00, péntek | PR

Mitől lesz igazán páratlan egy fogtechnika?

Mitől lesz igazán páratlan egy fogtechnika?

Mikor az ember fogorvoshoz fordul, nem is gondolná, hogy milyen összetett munka áll a háttérben, és milyen fontos tényezőknek kell jelen lenniük a tökéletes eredmény érdekében.

A megfelelő technikai háttér

Amikor egy fogászati centrumba érkezünk, nem csak a fogorvosoktól függ, hogy a tervezett kezelés milyen eredménnyel fog járni. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy egy jól felszerelt fogtechnikai labor álljon a rendelkezésre. Mivel számos kezelés nem egyszerűen önmagában egy foghúzás vagy éppen egy fogkő leszedés, így bonyolultság függvényében szükség van a háttérmunkálatokra. Mivel igazán szép és jó minőségű munkák csak tökéletes anyagokból készülhetnek, így roppant fontos, hogy a fogászati centrum kiválasztásakor nagy hangsúlyt fektessünk arra, hogy milyen anyagokkal dolgoznak.

A legtöbb fogtechnikai munkához egy jól felszerelt és szakképzett emberek által üzemeltetett labor az, ami elengedhetetlen. Ettől nagyban függenek az elkészített fogművek, koronák, hidak, fogsorok. Ez teszi lehetővé azt, hogy páciensként minden esetben az általunk elvárt minőséget kaphassuk.

Milyen fogművekhez elengedhetetlen egy technikai labor?

Általában elmondható, hogy a fogorvosok és a laborban dolgozó fogtechnikusok között minden esetben fontos, hogy harmonikus és együttműködő legyen a légkör. Ehhez nagyfokú hozzáértés és csapatmunka szükséges, mivel mindkét fél számára fontos, hogy mindenki precízen és hatékonyan végezze a munkáját. Ezt pedig nem lehet negatív, vagy éppen egymást lehúzó légkörben végezni. Ez a páciens számára nagyon fontos, hiszen általában az ember szereti azt kapni, amit kér.

A leggyakrabban alkalmazott fogműveket gyűjtöttük össze, amikhez elengedhetetlen egy jól felszerelt fogtechnikai labor. Ezt szigorú, Európai Uniós szabványoknak megfelelően kell elkészíteni.

• Fémkerámia-koronák és -hídpótlások, amik rendkívül tartósak, és a helyes ápolás mellett évekig képesek biztosítani a szép mosolyt és a megfelelő harapást.

• Porcelánkoronák, amik rendkívül erősek és természetes hatásúak, ám ennél léteznek sokkal valósághűbbek is. Fémallergiásoknak nem jó választás.

• Aranykerámia-korona és -hídpótlások esetében rendkívül természetes hatást érhetünk el.

• Fogászati betétek, amik lehetnek inlay vagy onlay betétek egyaránt.

• Részleges és teljes kivehető fogsorok, amelyeket több időbe telik megszokni, de költségkímélő és természetesnek ható megoldás.

• Implantátumokra készülő fogpótlások, amik akár élethosszig tartanak.

• Egyéb megoldások, melyek lehetnek harapásemelő és fogfehérítő sínek egyaránt.

Válaszd a Completdent szolgáltatásait, amennyiben fogászati kezelésre, fogtechnikára van szükséged!

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 13:22, szerda | PR

Negyedszer MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Egy fedél alatt az ellenséggel

A családunkat nem választhatjuk meg, de a barátainkat igen. Vajon az ellenségeinkkel mi a helyzet?

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Megérkezett a tökéletes matrac? Az aloe vera matrac pozitív hatásai

Mi az az aloe vera matrac? Ez is csak egy újabb trend, vagy valóban pozitív hatással bír egészségünkre? Mivel tud többet, mint egy átlagos matrac? Érdemes vajon beszerezni egyet?

2019. November 08. 15:06, péntek | PR

Rostban gazdag ételek

A gyerekek ízlése szerint ideális reggeli sajnos gyakran egyáltalán nem ideális táplálkozási szempontból. Hogyan tudjuk elérni, hogy elfogyjon a reggeli és még egészséges is legyen?