Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2012. December 03. 14:51, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Mobiltelefonos üzenetküldő szolgáltatás felvásárlására készül a Facebook

Mobiltelefonos üzenetküldő szolgáltatás felvásárlására készül a Facebook

A TechCrunch technológiai hírportál értesülése szerint a WhatsApp mobiltelefonos üzenetküldő szolgáltatás megvásárlására készül a Facebook.

A WhatsApp mobiltelefonos üzenetküldő szoftver interneten teszi lehetővé a kapcsolattartást mobil készülékekkel a felhasználók közösségi profiljának és telefonszámának egymáshoz rendelésével.
A felhasználók - elsősorban a fiatal korosztály - SMS üzenetek kiváltására "fedezték fel" a WhatsApp szolgáltatását, mivel egy minimális éves díjtól eltekintve ingyenesen lehet vele üzenetet küldeni telefonszámok között.
A WhatsApp fejlesztői szerint a szolgáltatás szerverei naponta több mint tízmilliárd rövid szöveges üzenetet közvetítenek. A szolgáltatás több mint száz ország 750 mobilszolgáltatójánál elérhető és minden létező, iOS, Android, BlackBerry, Nokia S40, Symbian és Windows mobiltelefon operációs rendszeren fut.
Az Android verzióból, melynek használata az első évben díjmentes, már több mint százmilliót töltöttek le a felhasználók. Az iOS verzió 0,99 dollárba került az Apple App Store-ben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt